Welcome to lampenlicht.nl

lampenlicht.nl

Do you live in Europe?
Visit lampandlight.eu

Shop at lampenlicht.nl anyway? Please close this window.

Buitenverlichting

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Van laag naar hoog sorteren

Wat zijn IP Waarden?

Hieronder vindt u een overzicht van de IP-waarden van lampen. IP-waarden geven aan in welke mate een lamp beschermd is tegen voorwerpen, stof en vocht. IP-waarden bestaan uit twee cijfers:

 • Eerste cijfer: Bescherming tegen binnendringen van voorwerpen en stof
 • Tweede cijfer: Bescherming tegen water

Meest voorkomend:

 • IP20: Stofdicht
 • IP21: Drupwaterdicht
 • IP23: Regenwaterdicht
 • IP44: Spatwaterdicht (geschikt voor rondom bad of douche)
 • IP54: Spatwaterdicht / Stofvrij
 • IP65: Beschermd tegen waterstralen
 • IP67: Stofdicht / onderdompeling gedurende 30 minuten (geschikt voor in de badkuip of in de douche)
 • IP68: Stofdicht / beschermd tegen verblijf onder water

 

Heeft u vragen aan de hand van dit overzicht? Neem dan gerust contact met ons op via info@lampenlicht.nl of bel 040 2082834 (lokaal tarief), bereikbaar op alle werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

 

Download onderstaand schema als PDF

 

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10

Van laag naar hoog sorteren

Buitenverlichting

Buitenverlichting kopen? De mooiste buitenlampen geselecteerd!

Tuinverlichting & buitenverlichting zijn ideaal voor het verlichten van uw tuin, balkon of terras en zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, speciaal geschikt voor de verschillende functies. Alle tuinlampen en buitenlampen zijn beschermd tegen water en stof, dit wordt aangeduid in IP-waarden. In ons assortiment vindt u o.a. LED tuinverlichtingRVS buitenverlichting en Design tuin-verlichting. Voor overdekte stukken tuin, balkon of dakterras zijn de plafondlampen en hanglampen ideaal, maar u kunt ook kiezen voor mooie inbouwspots, geheel afhankelijk van de stijl en sfeer die u wilt creëren. Met buiten wandlampen en plafondlampen verhoogt u de sfeer op uw terras of bij uw voordeur. Voorzien van een bewegingsmelder zijn zij bovendien ook heel praktisch voor het verlichten van uw oprit of achterom. Deze sensorlampen zijn uitgerust met een infraroodbewegingsmelder en sommige zelfs met een schemerschakelaar, zodat de lamp enkel bij schemer of in het donker aan gaat.

 

Decoratieve buitenlampen met unieke functies.

Met decoratieve tuinpaaltjes, staande buitenlampen of klassieke buitenlantaarns kunt u uw tuinpad sfeervol verlichten. Voor het creëren van speciale effecten in uw tuin of op uw buitenmuur zijn er de buitenspots. Deze zijn er in verschillende soorten zoals b.v. de prikspot, welke u met een spies in de aarde prikt zodat een boom of struik mooi uitgelicht wordt. Wandspots zijn uitermate geschikt om een muur of schutting sfeervol te verlichten. De grondspots, welke in de grond verwerkt worden zijn waterdicht en vaak bestand tegen het gewicht van een auto en daardoor ideaal voor het verlichten van uw oprit, tuin of terras. Ook worden deze vaak gebruikt als indirecte verlichting van bomen, muren of andere objecten. Decoratieve buitenverlichting als LED bollen, bloempotten of kubussen zorgen voor een bijzonder accent.

 

Gratis advies voor uw gewenste buitenverlichting.

Wij van Lampenlicht.nl vinden het ontzettend belangrijk dat u de juiste buitenverlichting voor uw terras of tuin in huis haalt. Juist daarom willen wij u graag helpen bij uw zoektocht naar de ideale buitenlamp. U kunt onze productspecialisten op werkdagen bereiken van 08:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Wij voorzien u gratis van advies en zullen antwoord geven op al uw vragen over buitenverlichting.

 
Uw mening telt!

De bezoeker staat centraal bij lampenlicht.nl. Doe mee aan ons onderzoek (5 min) en help onze service te verbeteren.

Ja, ik doe mee!