Gratis lichtbron twv €10,-* | Meer info >
wifi1

Alles over Wifi lampen

arrow

 Licht is dé sfeermaker in huis. Om jou daarbij te helpen is er nu slimme Wifi LED verlichting van LUEDD waarmee je met één klik heel gemakkelijk de sfeer in huis verandert. Slimme verlichting heeft veel mogelijkheden: je kan je verlichting in en buiten het huis volledig afstemmen aan je levensritme, je activiteiten en je stemming. Ervaar het comfort en gemak en creëer eenvoudig de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Shop nu

VoordelenMogelijkheden | ProductenAan de slag Kleur kiezen

Met de Wifi LED lamp kan je precies de juiste lichtsterkte, lichtkleur en kleurtemperatuur (Kelvin) in huis bepalen om net die sfeer te creëren waarnaar je op zoek bent, en dat zonder al te veel moeite. De lichtbronnen zijn dimbaar in sterkte wat gemakkelijk is als je eerst gezellig wil eten en daarna bijvoorbeeld aan tafel wil werken. Ook bepaal je precies de lichtkleur die jij wil. Van heel wit licht om een kastje in elkaar te zetten naar mooi warm licht voor een romantische avond of een leuk kleurtje om het feestje op gang te brengen. Dat allemaal met een klik in de app van LUEDD.

Circle Circle Circle
wifi3

4 4.1

App

Je bepaalt direct jouw ideale sfeer in en om huis via de LUEDD app. Deze is gemakkelijk te installeren op je smartphone of tablet via de App Store of Google Play Store. In de app kan je heel snel jouw verschillende Wifi LED lampen instellen. Je kan de kleur van de lichtbron kiezen en deze ook dimmen, zelfs in kleurtemperatuur (Kelvin). Verder kan je de lampen met elkaar verbinden zodat meerdere lichtbronnen in één keer te bedienen zijn. Ook kan je zelf inplannen wanneer welke lampen aan of uit gaan. Dit alles met één klik in de app, super handig!

Google home

De LUEDD Wifi LED lichtbronnen zijn bedienbaar via de app, maar zijn ook te verbinden met slimme speakers zoals Alexa van Amazon en Google Home. Wanneer je de Wifi LED lichtbronnen hebt geïnstalleerd in de LUEDD app moet je deze koppelen met je slimme speaker. Hierna hoef je deze enkel via spraakopdracht te activeren. Zeg bijvoorbeeld: “Hey Google, zet de woonkamer lampen aan” en jouw Wifi LED lampen zullen aanspringen.

5
Afstand bedienbaar

De LUEDD Wifi LED lichtbronnen zijn op afstand te bedienen. Het enige wat nodig is: jouw lichtbronnen moeten connectie hebben met wifi én dat je zelf internet of wifi hebt om de app te bedienen. Kom jij pas om 20u thuis na een lange werkdag? Om in een gezellig, verlicht huis thuis te komen, stel je je lampen vanaf afstand in zodat ze gaan branden wanneer je thuis komt. En wat dacht je van de veiligheid? Wanneer je op vakantie gaat, kan je je lampen instellen zodat ze op een bepaalde tijd aanspringen en/of uitgaan. Op die manier laat je altijd merken dat er iemand thuis is, wat ongenodigde gasten tegenhoudt om binnen te komen.


Dim to warm

Wifi LED lichtbronnen zijn dimbaar in kleurtemperatuur oftewel Kelvin. De kleurtemperatuur is de warmte van het licht. Hoe hoger het aantal Kelvin hoe “kouder” en witter het licht is. Hoe lager het aantal Kelvin hoe “warmer” en geler het licht is. De kleur wordt dus warmer als je de verlichting dimt. De LUEDD Wifi LED lichtbron is instelbaar van 2700 Kelvin (wat perfect is voor een romantisch avondje) naar 6500 Kelvin (om ‘s avonds te werken). Perfect om gemakkelijk jouw gewenste sfeer te bepalen.

Dimbaar

Natuurlijk zijn de Wifi LED lichtbronnen dimbaar. In de app pas je heel gemakkelijk de lichtsterkte aan van elke lichtbron. Zo creëer je jouw eigen perfecte sfeer.

8

RGB

Wat ook heel leuk is aan de LUEDD Wifi LED lichtbronnen is dat je kan spelen met kleur. Decoreer je huis met gekleurde lampen om de perfecte sfeer te creëren. Een zachte gloed voor een romantisch etentje of een zee van kleur als ultieme feest decoratie. Je kan er alle kanten mee uit!E27 dimbare Wifi LED lamp

De E27 Wifi LED lichtbron past in elk armatuur met een E27 fitting. De lichtbron is gemakkelijk te koppelen aan andere Wifi LED lichtbronnen en daarna eenvoudig te bedienen via je telefoon of tablet. Via de app is de lichtbron makkelijk dimbaar en bepaal je zelf je eigen sfeer in huis. De lichtbron heeft een lichtvermogen van 800 lumen en 2700 kelvin.

Shop nu
11

E27 dimbare Wifi LED lamp met dim to warm en RGB

De E27 Wifi LED lichtbron past in elk armatuur met een E27 fitting. De lichtbron is gemakkelijk te koppelen aan andere Wifi LED lichtbronnen en daarna eenvoudig te bedienen via je telefoon of tablet. De lichtbron is naar wens instelbaar in alle RGB kleuren en wit. Hij is dimbaar in kleurtemperatuur. Deze is in te stellen van 6500 Kelvin (wit licht) tot 2700 Kelvin (warm licht). Via de app is de lichtbron ook makkelijk dimbaar in lichtsterkte! De lichtbron heeft een lichtvermogen van 806 lumen. Zo bepaal je de perfecte sfeer, zelfs vanuit je luie stoel.

Shop nu
12

GU10 dimbare Wifi LED lamp met dim to warm

De GU10 Wifi LED lichtbron past in elk armatuur met een GU10 fitting. De lichtbron is gemakkelijk te koppelen aan andere Wifi LED lichtbronnen en daarna eenvoudig te bedienen via je telefoon of tablet. Naast dat deze lichtbron dimbaar is in lichtsterkte is deze ook dimbaar in kleurtemperatuur. Deze is in te stellen van 2700 Kelvin (warm licht) tot 6500 Kelvin (wit licht). Zo bepaal je de perfecte sfeer, zelfs vanuit je luie stoel.

Shop nu
13

GU10 dimbare Wifi LED lamp met dim to warm en RGB

De GU10 Wifi LED lichtbron past in elk armatuur met een GU10 fitting. De lichtbron is gemakkelijk te koppelen aan andere Wifi LED lichtbronnen en daarna eenvoudig te bedienen via je telefoon of tablet. De lichtbron is naar wens instelbaar in alle RGB kleuren en wit. Hij is dimbaar in kleurtemperatuur. Deze is in te stellen van 6500 Kelvin (wit licht) tot 2700 Kelvin (warm licht). Via de app is de lichtbron ook makkelijk dimbaar in lichtsterkte! Zo bepaal je de perfecte sfeer, zelfs vanuit je luie stoel.

Shop nu
12

Wifi adapter

Deze Wifi adapter zorgt ervoor dat al jouw lampen met snoer en stekker wifi lampen kunnen worden! Je steekt de adapter in het stopcontact, en steekt de stekker van de lamp in de adapter en zo heb je een wifi lamp. Alle lampen die je wil regelen kan je namelijk via wifi hierop aansluiten. Zo kan je via de app je lampen gemakkelijk aan en uit zetten.

Shop nu
13
16 16.1

App installeren

Om de LUEDD Wifi LED lampen te gebruiken moet je eerst de app downloaden via de links hiernaast.

  • Registreer jezelf in de app.
  • Voeg daarna een apparaat toe door op het plusje in rechterbovenhoek te klikken en selecteer het type toestel dat je wil toevoegen aan je ruimte.
  • Draai de lichtbron in de fitting van je armatuur, de lichtbron zal snel gaan knipperen.
  • Wanneer deze dat niet doet moet je de schakelaar een paar keer aan en uit zetten totdat de lichtbron gaat knipperen
  • Accepteer de lichtbron in je app en verbind hem met je wifi netwerk.
  • Wanneer dit niet lukt of wanneer de lamp langzaam knippert kies dan in rechter bovenhoek de AP Modus. Kies het wifi netwerk Smart life en verbind de lichtbron.
  • Het wifi apparaat bevindt zich nu onder “alle toestellen” in de LUEDD app.
17 17.1

Het beginscherm van de LUEDD app heeft drie tabjes namelijk; mijn familie, smart en profiel.

  • In “Mijn familie” staan alle verbonden apparaten. Hier kun je ook de apparaten aan een ruimte toewijzen en elk apparaat apart bedienen. Zo kan je de kleurtemperatuur, lichtsterkte, lichtkleur, scène en tijdsplanning bepalen.
  • In “Smart” kun je scènes maken. Je bepaalt met de wifi apparaten precies de sfeer die jij wil.
  • In “Profiel” kan je alles van je profiel aanpassen zoals instellingen van de app, op welke locaties je wifi lampen hebt geïnstalleerd en het koppelen met Alexa van Amazon en Google Home. Het koppelen doe je via de app van je slimme speaker. Hier voeg je de wifi apparaten toe door te kiezen voor Smart life.
emico-featured