Groene hanglampen

Op zoek naar een groene hanglamp? Dan ben je bij lampenlicht.nl aan het juiste adres!
Groene hanglampen
Jouw geselecteerde filters
5 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Haal een natuurlijke kleur in huis met een groene hanglamp

Steeds meer groen komt de huidige interieurs binnen geslopen. Waarom zou je dan ook niet voor een hanglamp in het groen kiezen? Een groene hanglamp straalt een zekere rust uit zonder daarbij saai te zijn. Er bestaan verschillende schakeringen van groen. Daardoor vind je altijd de perfecte groene hanglampen voor je interieur.

Groen is een natuurlijke kleur en is daarom met alle andere kleuren te combineren. Het staat goed bij wit, grijs en zwart en het gaat uitstekend samen met natuurlijke kleuren zoals geel, bruin en beige. Je kunt je groene hanglampen combineren met soortgelijke lampen maar dan in een andere kleur. Je kan je hanglampen ook combineren met groene accessoires. Groen brengt rust en harmonie in huis. Je woning wordt een plaats waar je je thuis voelt.

Een hanglamp met groen al dan niet als eyecatcher?

Als je kiest voor een opvallende hanglamp met groen, dan kan dit een mooi contrast vormen. Denk bijvoorbeeld aan een grote, groene, bolvormige lampenkap die tegen een witte muur hangt. Of wat dacht je van een ouderwetse groene lamp met een vintage stoffen lampenkap en franjes? Of kies je voor opvallende hanglampen die van groene flessen zijn gemaakt? De keuze is reuze!
Wil je dat je lamp minder opvalt? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sobere, grote, stoffen lampenkap in de kleur mosgroen. Of kies een zachtgroene hanglamp voor de babykamer of een lamp in verweerd koper voor je industriële pand. Deze gaan op in het geheel maar blijven toch aanspreken. De mogelijkheden voor hanglampen met groen zijn eindeloos bij lampenlicht.

Bestel je lamp direct online

Bekijk op je gemak alle groene lampen in ons assortiment. Van complete groene hanglampen tot groene lampenkappen of tafellampen met groen: je bestelt ze direct online.

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren