Rode hanglamp

Op zoek naar een rode hanglamp! Dan ben je bij lampenlicht.nl aan het juiste adres!
Rode hanglamp
5 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Rode hanglamp straalt passie uit

Rood is niet voor niets de kleur van de liefde. Deze kleur doet denken aan warmte, pit, passie en vuur. Een hanglamp in de kleur rood hang je niet zomaar overal op. Hou jij echter wel van opvallende items in je interieur, dan is een hanglamp in deze kleur waarschijnlijk helemaal wat je zoekt. Ook lampen in de kleur rood zijn verkrijgbaar in diverse vormen, modellen en maten. Het voordeel van een rode lamp is dat je deze goed kunt combineren met andere kleuren. Neem je een rode lamp, dan wil dit niet zeggen dat al je andere lampen ook deze kleur moeten hebben. Rood is onder meer goed te combineren met wit, zwart, oranje, blauw en groen. 

Hanglamp rood kopen

Waar hang je rode hanglampen nu het beste op? Wees ervan overtuigd dat een lamp in deze kleur een blikvanger is. Waar vind je dat mooi en prettig en waar heb je dat liever niet? Heb je veel rode accessoires in je woonkamer, hal of slaapkamer? Dan is een rode lamp een mooie aanvulling. Ook in een kinderkamer komt een lamp in deze vrolijke kleur goed tot zijn recht. Wordt de lamp echter de eyecatcher van de ruimte en zijn er verder nauwelijks of geen rode accessoire, kies dan voor een grote rode lamp. Hang deze op een centrale plek, zodat het een echte blikvanger wordt. 

Welke rode hanglamp kies jij?

Rood is niet zomaar rood. Niet iedere rode hanglamp is eender. Er is veel verschil in de kleur rood zelf. Kies je voor een moderne of industriële stijl, neem dan zeker een lamp in een felle rode kleur. Hou je meer van rust, van landelijkheid of van een klassieke inrichting, denk dan eerder in de richting van de kleur bordeaux rood.

Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren