Steinhauer hanglampen

Bij lampenlicht kies je de perfecte Steinhauer hanglamp voor jouw interieur. Met onze Steinhauer hangverlichting haal je echte kwaliteitslampen in huis en ben je verzekerd van een goede aankoop. Welke Steinhauer lamp ga jij in je woning laten stralen?
Steinhauer hanglampen
1 product
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
1 product
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Steinhauer hanglampen vanuit traditie

Steinhauer werd opgericht in 1933 en is sindsdien een baanbrekend label in de verlichtingsindustrie. Elke Steinhauer hanglamp straalt vakmanschap en klasse uit. Ondertussen is Steinhauer aan de derde generatie lampenmakers en zij hebben kwaliteit nog altijd hoog in hun vaandel staan. Met een Steinhauer lamp ben je voor jaren goed. In ons gehele assortiment Steinhauer lampen zit gegarandeerd een hanglamp die past in jouw interieur!

 

De Steinhauer hanglamp: van klassiek tot modern, landelijk, vintage en industrieel

De ontwerpers van Steinhauer lampen richten zich tot alle stijlen. Zo kun je makkelijk voor je moderne woning een strakke hanglamp Steinhauer vinden in bijvoorbeeld wit en chroom. Zoek je een lamp voor je industriële woning? Geen nood! Steinhauer heeft hanglampen in staal, koper, brons en zelfs in betoonlook. Ook voor je klassieke woning heeft Steinhauer de gepaste hangverlichting. Kies bijvoorbeeld een hanglamp in brons of staal met crème kleurige lampenkappen. Voor je vintage interieur kies je een lamp met een moderne insteek maar met een nostalgische vormgeving.

 

Kies Steinhauer voor al je verlichting en combineer

Het grote voordeel aan het label Steinhauer is dat ze verschillende soorten lampen maken. Zo kun je ook je vloer-, wand- en tafellampen bij Steinhauer vinden. Dus wil je jouw Steinhauer hanglamp combineren met andere Steinhauer verlichting? Kijk dan ook eens naar de Steinhauer vloerlampen in ons assortiment. Combineer je verlichting met accessoires die bij je lampen passen. Denk aan wanddecoratie, vloerkleden, bijzettafeltjes, vazen en schotels, spiegels of een mooi kunstwerk. Steinhauer is zo veelzijdig dat je het heel makkelijk in je huis kunt inpassen. Zo krijg je, mede dankzij dit label, een stijlvolle woning. Steinhauer helpt mee je droomhuis te realiseren.

new
Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren