Paaskorting: Minimaal 30% korting op alles* >

Art Deco plafondlampen

Maak je interieur net wat uitbundiger met de Art Deco plafondlampen van lampenlicht. Je plafondlamp heeft meteen een luxe uitstraling in deze Art Deco stijl. Gouden details mogen hierin natuurlijk niet ontbreken!
Art Deco plafondlampen
Actief filter
Jouw geselecteerde filters
    Jouw geselecteerde filters
  1. Art Deco
  2. Nee, niet dimbaar
1 product
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Art-deco-plafondlamp-goud/messing-50-cm-incl.-LED---Belle
    Art deco plafondlamp goud/messing 50 cm incl. LED - Belle
    € 279,00 € 195,30
    Stock Available IconOp voorraad Order today before 20:00, shipped today !
1 product
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Pak uit met Art Deco plafondlampen

Een plafondlamp is een eenvoudige toevoeging om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Met een variant in de stijl Art Deco gaat dat zeker lukken. Hierbij worden rijke kleuren gebruikt en zijn vaak gouden details te vinden. Ook luxe materialen zoals fluweel en marmer zijn niet te missen wanneer je een Art Deco plafondlamp aanschaft. Kijkje nemen bij alle Art Deco lampen? Sla daarbij de Art Deco hanglampen van lampenlicht niet over!

Art Deco plafondlamp voor meer sfeer

Voeg een Art Deco plafondlamp toe voor meer sfeer in je woning. Heb je juist een heel andere woonstijl? Geen probleem! Eigenlijk kun je deze plafondlamp altijd wel kwijt. Door de rijke uitstraling van een Art Deco plafondlamp maak je van jouw huis een echt thuis.

Alle kanten op met Art Deco plafondlampen

Art Deco plafondlampen zijn niet in één woord te omschrijven. Deze verlichting komt in veel verschillende vormen en maten. Je ziet veel (gekleurd) glas terugkomen, maar ook juist opvallende armaturen. Wil je een echte eyecatcher? Dan ben je bij lampenlicht aan het juiste adres. Met het ruime assortiment is er altijd wel een plafondlamp die in jouw straatje past. Neem voor passend advies gerust contact op met onze klantenservice. Dit doe je via chat, e-mail of je kunt ook altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

new

Populaire producten