Stoffen tafellampen

Kan jouw woning wel wat sfeer gebruiken? Kies dan voor een tafellamp met een stoffen kap. Bij lampenlicht vind je altijd een ruim aanbod tafellampen met een stoffen kap. Bekijk de vele mogelijkheden en kleuren direct online!
Stoffen tafellampen
Jouw geselecteerde filters
2 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
Filteren
Van hoog naar laag sorteren

Tafellamp met stoffen kap als echte sfeermaker

Tafellampen met een stoffen kap zijn echte sfeermakers. Door de stoffen kap komt er een heel aangenaam licht door het materiaal wat meteen voor de juiste sfeer zorgt. Kies je voor een tafellamp met een vervangbare kap? Dan kun je de stijl en uitstraling later ook nog eens gemakkelijk aanpassen door er een nieuwe kap op te plaatsen. Tijdloos dus!

Tafellampen met een stoffen kap zijn er in zoveel stijlen dat er altijd eentje bij je interieur past. Zo is de voet van de tafellamp er bijvoorbeeld in het goud of zwart maar ook in het brons of met een decoratief element. Er is niet alleen veel keuze wat betreft de tafellamp, de stoffen kap komt ook in allerlei kleuren en patronen, van warm velours tot luchtig linnen. Gelukkig kun je ons aanbod tafellampen met stoffen kap eenvoudig filteren op kleur, materiaal, stijl, vorm en vele andere factoren. Zo is het vinden van de perfecte tafellamp met stoffen kap een fluitje van een cent!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Blijkt het vinden van die ene tafellamp (stoffen kap) toch geen fluitje van een cent? Dan helpt onze klantenservice je graag op weg. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice via de live chat-functie, per telefoon of per e-mail. Wij beantwoorden graag al je vragen!

new

Populaire producten

Meer ruimte voor sfeerlaat je inspireren