Paaskorting: Minimaal 30% korting op alles* >

Goud & Messing wandlampen

Wanneer je al een tijdje op zoek bent naar een mooie wandlamp is goud misschien wel hetgeen je onbewust zoekt. De wandlampen met goud of messing in het assortiment van lampenlicht geven een onverwachte touch aan jouw interieur!
Goud & Messing wandlampen
Actief filter
Jouw geselecteerde filters
    Jouw geselecteerde filters
  1. Goud/messing
  2. Ovaal
1 product
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Art-deco-wandlamp-goud-met-wit-glas---Isabella
    Art deco wandlamp goud met wit glas - Isabella
    € 89,95 € 50,95
    Of bespaar 55% als je er 6 koopt
    Stock Available IconOp voorraad Order today before 20:00, shipped today !
1 product
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Ruim assortiment wandlampen messing / goud

Ondanks dat het assortiment wandlampen ongekend groot is, ben je misschien nog steeds niet geslaagd in de zoektocht naar jouw ideale wandlamp. Maar messing en goud maken alles anders! Wandlampen met messing en goud zorgen voor een chique, klassieke of vintage sfeer in huis. Denk aan een barokke of Art Deco stijl gecombineerd met een gouden wandlamp of een hotel chique stijl met marmer, zwart en een messing wandlamp. Een design wandlamp zorgt voor een strakke uitstraling. Welke smaak je ook hebt, het kan bijna niet anders dan dat een muurlamp met goud erbij past!

Als je alle wandlampen van lampenlicht bekeken hebt, maar steeds weer bij een wandlamp met messing of goud uitkomt, twijfel dan niet langer en bestel jouw wandlamp eenvoudig online. Bij lampenlicht zorgen we voor een snelle verzending, zodat jij jouw gouden wandlamp snel in huis hebt!  

Meer informatie over jouw gouden wandlamp

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt of advies wilt over een muurlamp met goud. Wij staan voor je klaar om een antwoord te geven op al je vragen!

new

Populaire producten