5x inspiratie: onze lampen in jullie interieur!

Wat is het toch fijn dat je online zo makkelijk inspiratie op kunt doen. Pinterest, Instagram.. allemaal fijne inspiratieplekken. En omdat wij het zo leuk vinden om dagelijks in jullie mooie foto’s getagged te worden, delen we onze favorieten met jullie. Vandaag: de mooiste Instagram foto’s met onze lampen.

Neon lamp ‘Liefde’

Wat een gezellig hoekje! Onze Liefde lamp past perfect bij de lichte woonkamer van Alies. Je vindt deze lamp hier.

Design hanglamp Twan

Wat hangen ze daar gezellig met zijn tweeën! Als je een houten lamp mooi vindt, dan zit je met deze goed. Bij een grote tafel is het mooi om er twee naast elkaar te hangen, zoals Esther in de foto hieronder ook gedaan heeft. Staat toch super? Je vindt hanglamp Twan hier.

Moderne railverlichting

Rail verlichting is een echte eyecatcher en past goed in een modern interieur. Je ziet dat de zwarte accenten in de hele woonkamer regelmatig terugkomen, wat de woonkamer tot een mooi geheel maakt. Wij zijn fan! Bekijk hier alle railsystemen.

Vloerlamp Rich

Rich staat te shinen in het interieur van Annemijn! Niet alleen een mooie sfeerlamp, maar ook echt een accessoire. Je vindt deze knapperd hier.

Hanglamp Pallon met smoke glas

Een echte eyecatcher! Pallon is een hanglamp met drie lichtbronnen. Het smokeglas geeft hem een hele coole uitstraling. Hij staat prachtig boven een ronde tafel zoals hier bij de eettafel van Tiara. Je vindt de lamp hier en hij is er ook in het goud.

Bedankt voor de inspiratie! Vergeet ons niet te taggen (@Lampenlicht.nl) in je mooie foto’s en maak kans op een repost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *