7x onze populairste Scandinavische lampen!

Wie kent het niet, de scandinavische interieurstijl? Minimalistisch, met lichte en natuurlijke materialen. Daar horen natuurlijk ook scandinavische stijl lampen bij. In deze blog zetten wij onze populairste lampen voor je op een rijtje. In de scandinavische stijl, natuurlijk.

In de Scandinavische landen zijn de winters lang en donker. Lampen zijn daar dus heel belangrijk. Je ziet er vooral veel hanglampen, gloeilampen, spots en kaarsen terug. Niet zo gek, want die zijn natuurlijk erg minimalistisch en passen goed in deze stijl. Scandinavische lampen passen niet alleen mooi in een minimalistisch interieur: ook als je op zoek bent naar rustige en neutrale lampen kun je deze goed gebruiken.

Hanglampen in Scandinavische stijl

Moderne vormen, wit en natuurlijke materialen. Dat is wat je in de scandinavische hanglampen terug ziet. De witte hanglamp Warrior is perfect voor boven de eettafel. Je kunt er ook twee naast elkaar hangen. Een andere populaire, scandinavische hanglamp is deze ronde. Hij is gemaakt van papier dat geweven is tot touw en helemaal wit. Een derde mooie keuze is Lofty. Deze hanglamp bestaat uit 2 lichtbronnen en is goud aan de binnenkant.Scandinavische plafondlampen: wit en hout

Alles wat hangt is een goede match. Ga in plaats van een hanglamp eens voor een plafondlamp. De houten plafondspots Thorin zijn een mooie afwisseling in je interieur. Wit met hout gecombineerd, strak uitgevoerd en zonder poespas. Als je toch geen fan bent van het houten accent, dan is Jeana een betere keuze voor je. Een strakke, maar toch opvallende scandinavische lamp met vijf lichtbronnen. Met deze lamp zul je in ieder geval niet in het donker zitten. Hij is er ook nog in het klein.Scandinavische wandlampen

Ben je op zoek naar een kleine lamp om een donkere muur op te lichten? Dan is een wandlamp in scandinavische stijl wat voor jou. Ze nemen vrijwel geen ruimte in en daardoor houd je een open, ruimtelijk gevoel in je kamer. Wandlamp Sab is een strakke, witte wandlamp en past mooi in dit lijstje. De Thorin is er ook in een wandlamp uitvoering, die kun je dus mooi combineren met de plafondlamp!


Welke Scandinavische lamp is jouw favoriet? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *