Back to nature met Organic Nature

We krijgen het steeds drukker. Niets is fijner om dan tot jezelf te komen in de natuur, met genoeg ruimte en rust. Wat is er mooier dan dit toe te passen in je interieur? Organic Nature is een woonstijl die de natuur in huis haalt door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleuren. Deze materialen zijn in veel gevallen ook nog eens beter voor het milieu. Win-win situatie dus!

Je haalt buiten naar binnen

Wanneer we het over natuurlijke elementen hebben denk je aan hout, bamboe, steen, leer, wol en (natuurlijk..) planten. De meubels bij Organic Nature zijn vaak van leer of hout. Oneffenheden zoals noesten zijn hierbij bijna een must! Dat maakt het juist natuurlijk en echt. Stoffen kussens en linnen gordijnen met lichte en zachte kleuren zorgen voor gezelligheid en rust in huis. Met een wollen kleed over de bank in een okergele of terracotta kleur creëer je warmte in de woonkamer. Fauna A is een mooi voorbeeld van een hanglamp die gebruik maakt van natuurlijke elementen zoals, beton en een leuke kamerplant. Veel voorkomende kleuren in deze woonstijl zijn aardse tinten zoals groen, okergeel, donkerbruin, chili rood, beige, grijs en terracotta. Deze kleuren geven een ruimte veel karakter.

Oosterse sferen

Een Oosters tintje aan je interieur zorgt voor net wat extra stijl. Een mooi vloerkleed met Oosters patroon of een tafellamp met luipaardprint past hier perfect bij! Door gebruik te maken van rotan, hout en andere natuurlijke materialen en planten geef je een botanisch gevoel aan de ruimte. De vloerlamp Canna sluit perfect aan op deze woonstijl met haar rotan kap. Geef een wand een natuurlijk fotobehang, of wat dacht je van een moswand? Super mooi!

Organic Nature is het perfecte voorbeeld van een mooi en warm interieur, gecombineerd met natuurlijke materialen en kleuren. Ben jij er al klaar voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *