Badkamerverlichting voor een relaxte sfeer

Af en toe wat tijd nemen voor jezelf is belangrijk. De badkamer moet een functionele, maar vooral een ontspannen ruimte zijn. Wij helpen jou graag om jouw badkamer een relaxte sfeer te geven én om je eigen home spa te creëren wanneer jij het nodig hebt. En dat allemaal met de juiste verlichting.

Badkamerverlichting kiezen

Een belangrijke stap in het inrichten van de badkamer is de keuze van de badkamer verlichting. Badkamerlampen zijn er in allerlei soorten stijlen. Meestal is badkamerverlichting tijdloos, omdat deze niet zo snel wordt vervangen. Check al onze badkamerlampen hier!

Het is bij verlichting in de badkamer heel belangrijk dat je rekening houdt met de IP-waarden. Zo moet verlichting in deze ruimte een IP-waarde hebben vanaf IP21 (dan zijn de lampen drupwaterdicht). Wanneer je kiest voor verlichting in de badkamer dat om de douche of het bad gemonteerd is, kan je het beste kiezen voor lampen of spots met een IP-waarde van IP44. Bij onderdompeling van de verlichting moet je kiezen voor lampen met ten minste een IP-waarde van IP67.

Onze Relax inbouwspots beschikken over een IP-waarde van IP44 en zijn dus geschikt om in het plafond te monteren, boven je bad of douche.

Een relaxte sfeer in de badkamer

Kies dan voor dimbare verlichting in combinatie met sfeervolle kaarsen. Dimbare inbouwspots of een dimbare plafondlamp kan een extra toevoeging zijn voor die relaxte sfeer waar jij naar op zoek bent.

Naast de juiste verlichting heb je natuurlijk ook de juiste producten nodig die jou helemaal doen ontspannen. Denk aan lekker geurende badolie, bruisballen én rustige muziek op de achtergrond. Wij weten onze plannen al voor vanavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *