Contact

Neem contact met ons op

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Lampenlicht.nl? Klik dan hier.

Heb je vragen of opmerkingen over ons blog? Plaats dan je vraag of reactie in het onderstaande tekstvak. We zullen zo spoedig mogelijk op je vraag of opmerking reageren.

7 Comments on “Contact”

 1. Goedendag, ik kon er afgelopen weekend niet bij zijn bij de opening van jullie filiaal in Eindhoven, dat betekent ook dat ik de 30% korting ben misgelopen en ik heb 3 lampen nodig, kunnen jullie die mij nog leveren tegen een mooie korting? Ik zie jullie positieve reactie graag tegemoet.
  Het gaat om de zwarte (buiten) plafondlamp merk QAZQA, vierkant zwart 1 lichts met glas – Rotterdam afm 16 x 16 cm

  1. Beste Marga

   Onze oprechte excuses voor deze late reactie op jouw bericht! We kunnen voor de actie van Eindhoven jammer genoeg geen korting meer aanbieden. Toch hebben we leuk nieuws: vanaf dinsdag begint onze Donkere Dagen Sale met kortingen tot 80%! Momenteel is deze prachtige Rotterdam buitenlamp ook afgeprijsd… Misschien toch onze website in de gaten houden zodat je jouw favoriete lamp kan scoren!

   Een heel fijn weekend,
   Flore

 2. Hoi, ik koop graag een lamp met warm licht bij jullie, voor een lamp met dimmer. Alleen; ik weet niet zeker wat voor dimmer erop staat. Hoe kom ik hierachter? Ik wet wel dat met een led-lamp, het ding enorm trilde en raar deed, dus dan is het gloei of halogeen?

  Ik zoek naarstig naar een warm licht oplossing voor deze lamp met dimmer.

  Daarnaast, hebben we lampen, op een dimmer, waarin led stabiel is. Maar: de lampen zelf zijn veelkleurig, draadjes zichtbaar (naam even kwijt) en toch kil. Wat raden jullie aan?

  Groet Miriam

  1. Goedemiddag Miriam,

   Bedankt voor je bericht, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in artikelen van onze website.
   Het is mogelijk dat de dimmer niet geschikt is voor led lichtbronnen en deze daarom trilt en raar deed.

   Als je op zoek bent naar warm licht kun je het beste kijken naar sfeerverlichting.
   Led lichtbronnen met draadjes heten ook wel filament lichtbronnen, dan zijn de draadjes duidelijk zichtbaar.

   Zodra je er niet helemaal uit komt en geadviseerd wilt worden over de juiste lichtbronnen raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice.
   Zij kunnen je adviseren en samen met jou tot de beste keuze komen.

   We hopen je bij deze voldoende te hebben geïnformeerd.
   Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag.

   Met sfeervolle groet,

 3. Beste Lampenlicht, Ik heb 2 (dezelfde) lampen geretourneerd bij Lampenlicht Ekkersrijt in december waarvoor ik per mail op 15-12-2020 2 creditnota’s heb ontvangen. Op 18-12-2020 is er maar 1 lamp terugbetaald. Ik heb per mail het verzoek gedaan om ook de 2e lamp terug te betalen. Tot op heden is dat nog niet gebeurd. Telefonisch (25 minuten muziekje luisteren vond ik genoeg) en per chat zijn jullie niet bereikbaar. Vandaag het contactformulier ingevuld en deze reactie met het verzoek om ook de 2e lamp (€72,95) terug te betalen!

 4. Ik heb enkele weken geleden een lamp bij jullie gekocht (omdat ik in een verpleeghuis woon heb ik het via een vriendin geregeld Mevr.van Breukelen) de lamp is vandaag opgehangen, ik wil U laten weten dat de lamp fantastisch is, nog mooier dan op het plaatje van de computer. Ik heb gebeld dat er wat aan mankeert, kreeg een keurige oplossing.
  Ik ben zeer tevreden over de service en de klantvriendelijkheid. TOP.

  Henny Hoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *