Zo gebruik je de trendkleur van 2022 ‘Bright Skies’ in jouw interieur!

Elk jaar komt Flexa met een nieuwe kleur van het jaar en die kleur is best een big deal in de interieurwereld: we zien hem meestal in allerlei aspecten terug. In muurverf en behang, maar natuurlijk ook in het interieur en.. verlichting! De kleur van 2022 is Bright Skies: een levendige en optimistische kleur. Met deze tips combineer je de kleur zonder moeite ook in jouw interieur.

Wij zijn gek op de kleur van 2022. Je brengt de lucht naar binnen met deze heldere blauwe kleur. Prachtig te combineren met natuur- en aardetinten, maar ook met goud, koper en zwart. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om deze kleur te combineren. Inspiratie nodig? We’ve got you!

Schilder je muur en ga voor luxe, gouden lampen

De makkelijkste manier nieuw leven in je ruimte te brengen is toch wel een muur schilderen. Oude kleur eruit, nieuwe kleur erin. Als je van een subtiele luxe uitstraling houdt, dan zijn onze gouden lampen een een match made in (bright skies) heaven. Ga voor een gouden wandlamp tegen de muur in de hal. Liever de woonkamer pimpen? Ga dan voor een gouden vloerlamp. Zet hem dan wel tegen je nieuwe, gekleurde muur. Daar komt hij op zijn best tot zijn recht.

Aarde en lucht combineren

De blauwe kleur gaat heel mooi samen met aardetinten. Denk hiervoor aan hout, maar ook aan bijvoorbeeld nude- en bruintinten.  Aardetinten geven meteen meer warmte aan je ruimte, zodat het geen kille bedoeling is, maar juist heel gezellig en knus. Ga dan dus voor warme, bruine kleuren. Deze hanglamp van hout met bruine lampenkapjes staat mooi boven de eettafel en brengt de natuur naar binnen. 


Houten hanglamp Vinnie
Hanglamp Vinnie

Vloerlamp Maly
Vloerlamp Maly
Vloerlamp Bliss Mesh
Vloerlamp Bliss Mesh

Stoere accenten

Vind je het allemaal wat te lief, te zacht? Je maakt het geheel makkelijk stoerder met een industriele lamp, een tafellamp bijvoorbeeld! De stoere Magnax is een favoriet en dat is niet voor niks. Als je geen plek hebt voor een leuk tafelexemplaar, ga dan voor een grotere vloerlamp. Leuk idee voor bij de bank in de zithoek? Dan is Bliss Mesh is een echte eyecatcher. 

En, is de nieuwe kleur van het jaar iets voor jou? Wij zijn fan!

Foto: Flexa Kleurentrends 2022 – flexa.nl

Meer inspiratie & tips:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *