De moderne woonstijl: niet meer zo “less”

De Modern Clean is één van de meest tijdloze woonstijlen. Kenmerkend is het minimalistisch wonen en de strakke kleuren zoals zwart, wit en grijs. Deze Modern Clean krijgt af en toe ook een makeover. Zo is deze woonstijl niet meer verwant met “less is more” maar wordt het natuurlijker en gezelliger aangekleed. Lees verder!

Combinatie van design en natuur

De basiskleuren zwart, wit en grijs worden nog steeds volop gebruikt in een moderne stijl. Maar dit wordt gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout, rotan of bamboe. Een gezellige touch gegarandeerd! Deze natuurlijke elementen zie je nu in meubels, accessoires en verlichting. Zo geef je je moderne interieur een vernieuwende twist met bijvoorbeeld onze witte Lina hanglamp! Deze geeft een mooi lichteffect aan je grijze of witte muur dankzij het open design van de kap.

Vergis je niet! Het uitgangspunt van Modern Clean is nog steeds wel minimalistisch. Zo worden accessoires beperkt. De accessoires die wél worden gebruikt hebben vaak een design tintje en zijn echte blikvangers in huis.

Strakke vormen vernieuwd

Eenvoud is nu niet meer alleen! Zo zijn de meubels nog wel afgelijnd maar zie je nu bijvoorbeeld stoelen terug met stoffen zetel in plaats van strak leder. Keuken- of woonkamer tafels zijn nog wél eenvoudig en strak afgewerkt en vaak met hoogglans en van uitstekende kwaliteit. Al kan er nu hier en daar wel een rotan afgewerkt accessoire teruggezien worden…

Verlichting in de moderne stijl

Hou je van strak en design? Of ga je toch overstag met de vernieuwde versie van Modern Clean? Voor beide keuzes vind je wel iets bij lampenlicht! Opbouwspots en wandlampen zijn de perfecte basisverlichting. Maar vaak zie je in de moderne stijl deze verlichting meermaals terugkomen! Bekijk eens onze opbouwspot Rondoo en Transfer wandlamp.
Voel je thuis in je eigen (moderne) huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *