De mooiste terraslampen voor het najaar

Verlichting in je tuin is extra belangrijk nu het zo vroeg donker is buiten. Lampen voor op je terras maken het meteen een stuk gezelliger. Misschien heb je wel een heerlijk beschut plekje waar je ook nu nog kunt zitten – lekker bij een vuurkorf! Dan wil je niet in het donker zitten. Lees hier onze tips voor een gezellig terras met onze mooiste terraslampen.

Wat voor terrasverlichting heeft je tuin nodig?

Wat voor soort lampen je nodig hebt, hangt natuurlijk af van de indeling van je tuin. Heb je één terras meteen aan het begin van je tuin of heb je nog een zitje ergens achterin? Met of zonder overkapping? Je wilt ook de rest van je tuin een beetje sfeerlicht geven, dus focus je niet alleen op terrasverlichting. Je kunt ook lampen plaatsen langs het pad en aan de schutting. 

Een hanglamp voor je overkapte terras

Een terras met een overkapping is lekker voor de wat koelere dagen. Je zit er heerlijk beschut! Een hanglamp kun je dan ook goed als terraslamp gebruiken. Dit staat ook meteen gezellig en het kleed je buitenzithoek wat meer aan. 

Het is tegenwoordig helemaal on trend om binnen naar buiten te halen, dus maak er echt een feestje van. Kussens op je loungebank, kaarsen op tafel en een dekentje voor als het koud is.. Je kunt zelfs speciale buitenschilderijen aan de schutting of schuur hangen. Hanglamp Maurice is een hele leuke rotan hanglamp die ideaal is voor een overkapt terras. Het natuurlijke rotan materiaal zorgt ervoor dat hij perfect samensmelt met je tuin.

Een staande terraslamp

Ook als je geen overkapping hebt, kun je een heerlijke buitenzithoek maken. Je zou misschien niet meteen aan een vloerlamp denken als je op zoek bent naar terrasverlichting, maar waarom niet? Tegenwoordig kan het allemaal. Je hebt trouwens geen stroom nodig voor de meeste buitenlampen. Deze vloerlamp met bamboe kap kun je opladen met een usb-kabel. Handig!

Een lantaarn voor op je terras

Je hoeft alleen maar je lantaarn mee te pakken als je naar buiten loopt. We hebben een hele gave Storm lamp. Dit is een witte lantaarn voor buiten die echt gezellig sfeerlicht geeft. Je kunt hem los neerzetten: op een bijzettafel of op de eettafel buiten. Maar we hebben er ook een standaard voor waar je hem aan kunt ophangen – multifunctioneel dus. Hij is er zelfs met muziek speaker. Je vindt hier alle stormlampen. Groot en klein!

Wil je meer tips over verlichting voor je tuin? Op deze pagina vind je alles over tuinverlichting. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *