De perfecte kleur in de woonkamer

In de woonkamer spenderen we heel wat tijd als we thuis zijn. Het is hier dan ook belangrijk dat je de juiste kleuren gebruikt om de sfeer te creëren die jij wil. Kleuren bepalen nu eenmaal een heel groot deel van de stemming in je interieur! Lees hieronder verder om jou op weg te helpen!

Een pastel-woonkamer?

Ben jij grote fan van pasteltinten? Dan is er goed nieuws. Pasteltinten zijn helemaal hip in de woonkamer. Deze kleuren zijn ook makkelijk te combineren met houtstructuren of primaire kleuren zoals wit en beige. Deze combinaties geven jouw woonkamer een Scandinavische look. Een stijl die (nog steeds) enorm in is!

Om je pastel-woonkamer te verlichten, is er een ruim aanbod. Je kan kiezen voor materialen zoals bamboe of hout om een natuurlijk effect te krijgen. Maar in combinatie met het pastel past een tijdloze lamp in het wit of in het zwart ook heel leuk. Voor een bamboe tint: check eens onze Cane bucket!

Een energie woonkamer?

Nee, voor jou geen ontspanning? Als je meer bent van het energieke en geniet van fellere kleuren in jouw interieur, dan kun je perfect kiezen voor de combinatie tussen geel tinten en een primaire kleur zoals beige om het effect te verzachten. Kies hierbij dan voor opvallende verlichting om het energetisch effect te laten “doorstralen” in jouw verlichting. Onze hanglamp Bliss is een opvallende verschijning in huis en maakt elke woonkamer net dat tikkeltje anders! Het zonnetje in huis? Dat kan met de Bliss.

Dé kleur van 2020?

2020 draait om de rust die we willen creëren in huis. We zijn meer dan ooit op zoek naar de realiteit, het echte leven buiten sociale media. We willen als samenleving terug die “human touch” terugbrengen in ons huis. En wie vertaalt dat het beste naar een kleur? Ja, Flexa!

Flexa heeft zich gebaseerd op de kleuren van de dageraad. De ochtendhemel heeft veel verschillende rustgevende kleuren waaruit ze “Tranquil Dawn” gehaald hebben. Het is een lichte groen grijze tint met een blauwe ondertoon. De kleur past zich aan, afhankelijk waarmee deze wordt gecombineerd en hoe de lichtinval is in huis.

Voor elk wat wils dus voor in de woonkamer. Vind de stijl die bij jou past en voel je helemaal thuis in je eigen huis!

Hoofdafbeelding: Flexa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *