De perfecte verlichting voor je tuinhuis

De juiste tuinhuis verlichting kan je tuin meteen super sfeervol maken. Maar hoe kun je jouw verlichting van je tuinhuis nou uitkiezen om deze helemaal te matchen bij je woonstijl? Volg de volgende stappen om jouw tuinhuis super sfeervol te verlichten!

Tuinhuis verlichting die past bij je woonstijl

Stap één is het bepalen van jouw woonstijl in huis. Zo kun je jouw verlichting van je tuinhuis perfect aan laten sluiten bij je interieur, waardoor je een mooi geheel met je woning creëert. Heb je een industrieel interieur? Dan staan in jouw woning gegarandeerd wat stoere meubelstukken met een robuuste uitstraling. Kies dan ook een industriële buitenlamp als tuinhuis verlichting. Heb je een klassiek interieur? Ga dan ook voor een klassieke uitvoering als verlichting voor je tuinhuis. Hanglamp New Orleans Up zal de perfecte klassieke verlichting zijn voor onder de overkapping van je tuinhuis.

Kies de juiste tuinhuis verlichting voor sfeer

Nu je de juiste stijl van verlichting voor je tuinhuis hebt gekozen, ben je toe aan de volgende stap. Stap twee is: bepaal wat jij wil bereiken met jouw tuinhuis verlichting. Voor een sfeervol tuinhuis is het belangrijk dat je verlichting kiest met een lager lumen en Kelvin (>360 lumen en 2700 Kelvin).

Zoek je meer functionele verlichting voor onder je overkapping, dan kun het beste kiezen voor verlichting met een hoog lumen en een hogere Kelvin (<400 en minimaal 3000 Kelvin). Wil je deze twee functionaliteiten combineren? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor dimbare verlichting voor aan je tuinhuis. Daarnaast is ons assortiment van slimme verlichting ook een perfecte oplossing voor als verlichting voor je tuinhuis. Zo bepaal je altijd zelf de sfeer die je wilt bereiken.

Genieten van je tuinhuis verlichting

Dan is er nog maar een laatste stap over: je lampen monteren en optimaal genieten van de prachtige verlichting van je tuinhuis. Kijk bij de keuze van tuinhuis verlichting altijd hoeveel water deze plek kan bereiken. Voor buitenverlichting is het belangrijk om altijd voor verlichting met een minimale IP-waarde van IP44 te kiezen. Sommige zones in je tuin hebben een hogere IP-waarde nodig. Lees in dit artikel meer over de minimale IP-waarden die jouw zone in de tuin nodig heeft. Zo kun je altijd zorgeloos genieten van je tuinhuis verlichting.

Nog meer lezen over het vinden van de perfecte tuinverlichting? Lees hier dan verder! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *