De voordelen van sensorverlichting

Een gevoel van veiligheid wil iedereen in zijn eigen huis. Met donkere dagen in de herfst en in de winter is de behoefte hiernaar nog veel groter. Goede buitenverlichting kan enorm bijdragen aan dat veiligheidsgevoel. We vertellen je hieronder alle voordelen van verlichting met sensor!

Een buitenlamp met veiligheidsfactor

Er zijn een aantal slimme oplossingen die het leven makkelijker maken! Zo bestaat er verlichting met bewegingssensor of verlichting met een licht-donker sensor. De buitenlamp met licht-donker sensor zorgt ervoor dat je licht hebt wanneer het donker wordt. De lampen blijven heel de nacht branden en gaan automatisch weer uit als het ‘s ochtends licht wordt. Bij lampenlicht hebben we verschillende buitenlampen met een schemerschakelaar. Check deze Rotterdam eens. Functionaliteit en sfeer in één!

Een buitenlamp met bewegingssensor heeft de ultieme veiligheidsfactor. Je lamp springt aan zodra er iemand binnen het bereik van de sensor komt omdat deze reageert op warmte. Op die manier worden ongenodigde gasten opgeschrikt. Maar ook jouw genodigde gasten of voor jezelf is deze lamp ideaal. Op deze manier vind je makkelijk de voordeur terug als het donker is.

Het is aan te raden om een buitenlamp op voldoende hoogte te hangen. Hierdoor is de lamp en de sensor beter beschermd tegen spelende kinderen en inbrekers die de automatische lamp willen uitschakelen.

Makkelijk en energiezuinig

Een buitenlamp heeft niet alleen een decoratieve functie, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van je huis. Wanneer je kiest voor een lamp mét sensor of bewegingsmelder zet je een stap in de goede richting omdat je gaat voor een erg energiezuinige keuze. Een sensorlamp kan zonder stroom worden aangesloten aan je buitenmuren; zo bespaar je op energiekosten en hij is erg makkelijk te installeren.

Met deze lampen voel jij je helemaal thuis in je huis, ook al ben je er zelf even niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *