Dimbare lampen voor meer sfeerlicht in de slaapkamer

De slaapkamer is meer dan een plek waar je slaapt: het is rust. Even niks aan je hoofd hebben en opladen voor een nieuwe dag. Ook in de slaapkamer is sfeerlicht erg belangrijk. Niemand heeft zin om met een felle spotlight in z’n gezicht wakker te worden. Misschien lees je ‘s avonds nog graag een boekje met een klein lampje erbij. Dimbare lampen zijn in de slaapkamer een must!

Gezellig (sfeer)licht in de slaapkamer met dimbare lampen

Dimbare lampen zijn de makkelijkste manier om sfeer te creëren, in de slaapkamer in dit geval, maar natuurlijk ook in de rest van je huis. Met dimbare verlichting kun je zelf de sterkte van het licht bepalen. Even een boekje lezen? Zet je lamp gewoon iets feller en dan is dat ook geen probleem. Je kunt je lampen zelfs met de voice assistant bedienen als je voor een smart lamp gaat. Hey Google, please dim the lights!

Sfeer in de slaapkamer met een dimbare vloerlamp

Je hoeft niet perse voor een hanglamp te gaan in je slaapkamer. Vloerlampen kun je tegenwoordig ook makkelijk dimbaar maken en het geeft meteen een gezellige, knusse uitstraling aan de kamer. Vloerlamp Qara is een echte sfeerlamp en zou fantastisch staan in een moderne slaapkamer. Je kunt makkelijk een Smart lichtbron kopen zodat je hem kunt dimmen met je telefoon, maar je kunt ook een 3-staps dimbare lichtbron kopen. Hier leggen we uit hoe je elke lamp gemakkelijk dimbaar kunt maken (zonder een externe dimmer), dus ook al je slaapkamer lampen!

Dim je slaapkamer hanglamp voor een knusse sfeer

De hanglamp blijft altijd ook een goede keuze. Mooi boven het bed! Deze is er in allerlei stijlen. We hebben dimbare landelijke hanglampen voor de slaapkamer, maar ook design lampen die je kunt dimmen. Rotan is een materiaal dat ontzettend on trend is en het geeft een mooie natuurlijke sfeer aan je slaapkamer. Mooi in combinatie met groene planten, een katoenen dekbed en houten meubels. Hanglamp Rattan is een favoriet!

Hanglamp Rattan

Nog meer sfeer met accessoires in de slaapkamer

We geven toe dat verlichting niet álles meteen ‘af’ maakt. Wil je nog meer sfeer maken in de slaapkamer? Dan zijn accessoires een must! Wat dacht je van een mooi dekbed, bijpassende kussens en een mooi plaid er nog bij. Een plant, kaarsen, een mooi nachtkastje (met bijpassende nachtlamp, natuurlijk). En in plaats van altijd voor lichte kleuren te gaan, is het ook mooi om juist donkere kleuren toe te voegen. Denk aan diep roodpaars in combinatie met beige. Of een donkerblauwe touch? De muren kun je ook opleuken zonder ze te schilderen, met een paar schilderijen of een plank met leuke decoratie.

Wat voor lamp hangt er in jouw slaapkamer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *