Een beetje Scandinavië in Nederland

Scandinavisch wonen

Als je op zoek bent naar een leuke nieuwe trend voor in huis: bij lampenlicht hebben wij het voor jou gevonden. De Scandinavische woonstijl. Helemaal vanuit Noorwegen tot in jouw woonkamer!

Lampen met nét dat extraatjeScandinavische verlichting

Verlichting in huis is toch wel één van de belangrijkste sfeermakers. Want zeg nu eerlijk: wie vindt het leuk om in een donker huis thuis te komen na een dagje werken? Dat dachten we al. Lekker gezellig: daar gaat het om bij de Scandinaviërs. En laat dat nu nét de visie van Lampenlicht zijn. In het assortiment bieden wij een uitgebreide keuze aan supermooie lampen die helemaal passen in de Scandinavische stijl. Een schitterend voorbeeld is de “Hanglamp Cava 5 Goud”  die je overal in huis kan ophangen. In de badkamer of in de keuken, deze lamp tovert elke kamer om tot een knusse plek.

Scandinavisch wonenVetplantjes en cactussen in, tulpen out

Cactussen en vetplantjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het motto is: hoe meer, hoe beter. Vijf, zes of zelfs tien plantjes bij elkaar, het kan allemaal. Planten in huis zorgen voor een rustige sfeer. Iedereen houdt daar toch van, niet? Natuurlijk is er ook plaats voor leuke bloemen als tulpen en rozen, al blijven groene plantjes voor Scandinaviërs nog altijd hun nummer één!

Pink & Gold

Naast neutrale kleuren zoals beige en wit, wordt er ook waarde gehecht aan kleurrijke accenten in huis. Een roze kussen of een kleurrijk schilderij aan de muur kan zeker. Beige en wit zorgen voor veel ruimte in je huis, de fellere tinten creëren wat meer leven.

Kortom, wij zijn helemaal verliefd geworden op de Scandinavische woonstijl. Jij ook? Check dan zeker onze website om ook helemaal in de rustige, Scandinavische sfeer te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *