Een dierlijk interieur met lampen

Foto: Tafellamp aap Hale

Zet je klauwen in een nieuw interieur met onze dierenlampen! Een super nieuwe trend die je interieur helemaal doet opfleuren. Of beter gezegd, die je interieur nieuw leven inblaast! Ga je voor een stoere aap lamp of toch een gezellige vogel lamp? Wat het ook wordt, bijt je helemaal vast in het kiezen van nieuwe verlichting en ga voor de juiste (dierlijke) sfeer!

Een struisvogel, giraffe of aap lamp?

De keuze is reuze! De dierenlampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten dieren, zodat jij de gewenste sfeer in huis kan creëren. Zit jouw lievelingsdier er ook bij? Ga op safari in eigen huis met de vloerlamp Giraf To. De kop van de giraffe spiekt boven de lampenkap uit. Dat ziet er erg grappig uit en zorgt voor een speelse twist in je interieur. De messing variant voegt meer warmte toe aan de ruimte en heeft een vintage look. De zwarte variant past daarentegen erg goed in een modern of design interieur. De giraffe lamp is ook meteen een blikvanger voor in de ruimte. Tijdens je safari kun je hem tegenkomen naast de bank, in de hoek van de eettafel of naast het dressoir. Blijf wel goed opletten waar je loopt, je zou zomaar eens een olifant tegen kunnen komen..

Foto: vloerlamp kraanvogel To


Natuurlijke woonstijl met dierenlampen

Organic nature is dé woonstijl die perfect gepaard gaat met de dierenlampen. Met lichte en groene kleuren komen de lampen nog beter tot zijn recht. Ook een kinderkamer met dieren of jungle thema een echte hit! Fleur de kamer op met een leuke wandlamp zoals Camel Bird. Deze struisvogel lamp ziet er erg grappig uit doordat hij de lichtbron in zijn bek heeft hangen. Het lijkt net of hij met zijn kop door de muur heen spiekt. Of ga je liever helemaal op in het thema en kies je de herkenbare aap lamp? Aap Det is een vrolijke tafellamp en zorgt voor een speels effect in de ruimte. De lichtbron hangt aan de staart van de aap, waardoor het ook een leuke accessoire wordt. 

Kleed je interieur sierlijk en dierlijk aan met de dierenlampen van lampenlicht!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *