Een industriële look in huis: de Raw Urban woonstijl anno 2019

Industriële woonstjil

Een vleugje luxe in combinatie met een ruwe basis: dat typeert de industriële woonstijl. Om het chiquer te zeggen: “Raw Urban woonstijl”. Denk hierbij aan leer, hout, donkere kleuren zoals grijs en zwart en dat allemaal gecombineerd. Niet jouw ding? Lees toch eens verder, misschien kunnen we jou nog overtuigen!

Industrieel in een nieuw jasje

“Less is more”, dat is het principe. Dit jaar gaan we voor echtheid in ons interieur. De woonstijlen worden hierop ook aangepast, kijk maar naar de Raw Urban-stijl van vorig jaar in vergelijking met dit jaar. Vorig jaar kon het niet ruwer, in 2019 mag het iets rustiger én vrouwelijker (sorry, mannen). Verfijnde accessoires en meubels worden gecombineerd met een stoerder element zoals bijvoorbeeld een leren bank.

Inudstriële woonstijl

Inspiratie uit de jaren ‘90

Men haalt voor deze woonstijl inspiratie en ideeën uit de 19e en 20e eeuw waar oude fabriekspanden werden omgebouwd tot echt stoere woningen! Toen een trend en nu weer terug van weggeweest! Er wordt veel gebruikt gemaakt van metaal of staal; maak het dus zo stoer als jij zelf wenst. Getinte/matte glazen schuifdeuren zijn ook niet weg te denken in deze woningen. Dat maakt jouw interieur ook nog eens extra leuk.

Verlichting in de “Raw Urban” woonstijl

Stoere, industriele verlichting is wat we zoeken bij Raw Urban, niet onlogisch. Waar we vorig jaar nog gebruik maakten van lampen in een strakke afwerking, mag het dit jaar wel wat gekker en robuuster. Een beetje roest? Dat mag! Er zijn veel industriële hanglampen die ook “fabriekslampen” worden genoemd.

Industriële woonstijl

Bij lampenlicht zijn wij helemaal mee met deze trend. Er zijn verschillende industriële lampen die perfect passen in je Raw Urban woonkamer! Onze grootste eyecatcher is de Manhattan. Deze lamp voldoet aan de eisen van de Raw Urban. Wij zijn alvast verliefd!

Klaar voor luxe in jouw huis? Geweldig! Geef je interieur net dat extraatje met de industriële woonstijl. Je kan altijd meer inspiratie en trends vinden op onze inspiratiepagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *