Een kleurrijke woonstijl: iets voor jou?

Nudes zijn populair, niet alleen binnen interieur, maar op allerlei vlakken. Toch kan kleur ook heel veel toevoegen aan jouw woonkamer, slaapkamer of zelfs in je badkamer! Of je nou all out gaat met gekleurde muren en meubels of dat je een paar kleuraccenten in jouw lichte interieur toevoegt: een kleurrijk interieur is er in allerlei soorten. Er zit vast ook iets bij waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Ga helemaal los met kleur

Ben jij echt gek op kleur? Leef je dan uit met kleur in je interieur. Een gekleurde muur als echte eyecatcher in je huis of gekleurde accessoires om de boel lekker op te vrolijken. En wat dacht je van een bank of stoel in een lekker vrolijk kleurtje in plaats van neutraal? Een turquoise of roze bank is écht niet vreemd meer tegenwoordig. Pluspunten als je er nog een paar gave, gekleurde kussens op legt. Het is jouw huis, dus doe vooral iets waar jij blij van wordt.

Als je bang bent dat het erg druk wordt, kun je met je verlichting een neutrale kleur kiezen. Wat dacht je van houttinten of een metalen lamp in zilver of zwart? Kies voor de lamp in je woonkamer en je lamp boven de eettafel hetzelfde materiaal om het een rustiger gevoel te geven. Ook komt het zo in beide ruimtes terug waardoor je ze optisch met elkaar verbindt.

Hanglamp Canna in een kleurrijk interieur met roze

Een licht interieur met kleuraccenten

Als je wel kleur wilt toevoegen, maar het geheel licht en rustig wilt houden dan kun je prima met kleuraccenten werken. Het begint bij de basis van je interieur: welke kleur heeft je vloer en je muur? Een lichte vloer oogt rustig en is een mooie basis om met kleur te gaan werken, zonder dat het meteen erg druk wordt. 

Denk ook aan de ‘grote’ meubels in huis zoals je bank en je eettafel. Een lichte, crèmekleurige bank maak je af met een paar mooie kussens met een subtiel kleurtje erin. Een neutrale sidetable, maar met gekleurde kandelaars erop. En wat dacht je van een mooi kunstwerk aan je muur? Er zijn zoveel leuke manieren om kleur in je interieur te verwerken!

Kleurrijke, opvallende verlichting

Denk eens iets meer outside the box en ga voor een kleurrijke lamp. We hebben hele mooie lampen met kappen in allerlei kleuren. Je kunt de kappen ook makkelijk omwisselen. Als je voor het najaar een herfsttintje wilt, wissel je hem gewoon om. De tripod is een klassieker en ideaal als je kleur een beetje spannend vindt. Hij is verder namelijk vrij neutraal. 

Durf jij wel wat meer met kleur? Dan hebben we ook lampenkappen met printjes. Wij zijn ook fan van de lampenkappen met een gouden binnenkant zoals bij vloerlamp Puros. Die geven een extra gezellige sfeer als je de lamp aan hebt staan.

Volg vooral je eigen smaak, ga voor iets dat jij mooi vindt. We zijn benieuwd hoe jij kleur in je interieur toevoegt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *