Een kleurrijke woonstijl: iets voor jou?

Naast dat er standaard woonstijlen zijn zoals modern, landelijk of Scandinavisch kun je ook helemaal losgaan met kleur! Een kleurtje op de muur, vrolijke meubelen en een lamp die eruit springt. Wil je meer weten over deze super coole woontrend? Lees dan zeker verder!

Een witte basis

Het start bij een simpele basis. Het is goed om te beginnen met een witte basis in huis, waar je altijd op kunt terugvallen. Wanneer je je vloer wit laat, zorg je ervoor dat het geheel niet té overdreven wordt, maar dat je je interieur gewoon enkele super speelse touches geeft. Een houten witte vloer of witte tegels zijn erg tijdloos en kun je voor de rest van je interieur makkelijk switchen!

Met een accentkleur op je muur creëer je een super sfeervol hoekje in de woonkamer. Speel met kleuren die jij het liefst ziet. Hou wel rekening met de hoeveelheid lichtinval op die bepaalde muur. Als je kiest voor een donkere kleur en je hebt weinig lichtinval, zal de gehele ruimte erg donker lijken. En omgekeerd natuurlijk. Onze favoriet? Een kobalt blauwe muur in combinatie met wit: prachtig! En de combinaties met blauw zijn eindeloos… Een turquoise of roze bank is écht niet vreemd. En je krijgt extra punten wanneer je kiest voor een vintage variant! Pimp je bank nog met enkele opvallende kussens, een basic salontafel met kleurrijke accessoires en je bent good to go.

Opvallende verlichting in huis

Bij felle kleuren hoort een opvallende lamp. Check eens bovenstaande hanglampen! Deze geven een vintage look aan je interieur. Je kan ook je vloerlamp upgraden met een opvallende lampenkap. Zo hebben we verschillende lampenkappen in velours met pauwenprint, bloemenprint of een volledig gouden kap. Ook een koperen variant wordt gebruikt in vele combinaties.

Volg vooral je eigen smaak en de rest komt vanzelf. Gezelligheid maak je zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *