Festival in je eigen tuin

Je eigen festival in de tuin met lampenlicht! De zomers zijn tegenwoordig niet meer wat we gewend zijn. Gelukkig mogen we wel weer met z’n allen samenkomen. Zo kunnen we zelf het festivalgevoel in onze tuin ervaren! Een lekkere barbecue, goede muziek en leuk gezelschap en je bent al zo goed als compleet. Omdat jij niet naar een festival kunt, haal je het festival gewoon naar jou! Organiseer zelf een festival in je eigen tuin.

Goede voorbereiding is het halve werk

Maak zelf tickets voor je tuinfestival en bedenk een origineel thema. Deel de tickets met polsbandjes uit aan je vrienden, zonder entreebewijs komen ze er tenslotte niet in.

Hang een groot laken in de tuin en huur een beamer als virtueel podium. Kies samen welke artiesten jullie graag willen zien op het doek en sta vooraan bij het festival. Even geen zin in dit nummer? Geen probleem, door naar het volgende! Er zitten stiekem best wat voordelen aan zo’n thuis festival.

Zet een zwembadje op om een beetje af te koelen na al die intensieve dansmoves van je. Het is ook erg leuk om je zwembad aan te kleden met opblaasbare zwembanden, -dieren en waterpistolen! Een groot voordeel van een festival in eigen tuin: er zijn geen lange rijen voor de toiletwagens of de bar.

Sfeer met buitenverlichting

Zodra het donker wordt en iedereen heeft genoten van het festival eten, kunnen we aan het avondprogramma beginnen. Met de gezellige Denmark als buitenverlichting zorg je ervoor dat de sfeer er direct weer goed in zit. Deze staande buitenlamp lijkt op een fakkel en zorgt voor een echte festivalsfeer!

Last van zere voeten? Kom tot rust in een fijne hangmat of zithoek. Kleed dit gezellig aan met de Storm. Deze lamp kun je op tafel, naast de dansvloer of in de boom hangen. Gelukkig is hij ook waterdicht, want met het weer in ons kikkerlandje weet je het nooit. Maar blijf niet te lang in de hangmat zitten, want de eindshow wil je zeker niet missen. Voordat je het weet zit jouw festivaldag er op en kruip je jouw tent (of lekker je eigen bed, nog een voordeel) in, morgen weer een dag!

3 Comments on “Festival in je eigen tuin”

 1. Super, een top artikel.. ‘k kwam hier simpelweg langs om een kijkje te nemen, en m’n dag is gewoon weer een stuk leuker nu !, Gisteren had ik dergelijke ideeenen overwegingen, echter uw schrijven overtuigt mij enigszinsmeer hierover. Ach ja, een paar dingetjes waar ik evt. input op zou kunnen hebben, Maar dat is minder interessant, laat ik terzijde, Ga echt zo door!!

  1. Hoi!

   Wat fijn om te lezen dat ik jou geïnspireerd heb! Geniet nog van je zomerdagen én eventueel een komend festival in je tuin?

   Sfeervolle groet,
   Flore

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *