Festival in je eigen tuin

Je eigen festival in de tuin met lampenlicht! De zomer ziet er anders uit: de festivals gaan helaas niet door. Inmiddels mogen we gelukkig wel wat vaker en met meerdere personen tegelijk samen zijn. En tijdens een barbecue met een goed achtergrondmuziekje begint het festivalgevoel dan toch te kriebelen. Omdat jij niet naar een festival kan, haal je het festival naar jou! Organiseer zelf een festival in eigen tuin.

Goede voorbereiding is het halve werk

Maak zelf tickets voor het tuinfestival en bedenk een origineel thema. Deel de tickets met polsbandjes uit aan je vrienden, zodat ze een entree bewijs hebben. Hang een groot laken in de tuin en huur een beamer. Kies samen welke artiesten jullie graag willen zien op het doek en sta vooraan bij het festival. Even geen zin in dit nummer? Geen probleem, door naar het volgende! Zet een zwembadje op om een beetje af te koelen na al die intensieve dansmoves van je. Het is ook erg leuk om je zwembad aan te kleden met opblaasbare zwembanden, -dieren en waterpistolen! Een groot voordeel van een festival in eigen tuin is dat er geen lange rijen voor de toiletwagens of bij de bar zijn.

Sfeer met buitenverlichting

Zodra het donker wordt en iedereen heeft genoten van het festival eten, kunnen we aan het avondprogramma beginnen. Met de gezellige Denmark als buitenverlichting zorg je ervoor dat de sfeer er direct weer goed in zit. Deze staande buitenlamp lijkt op een fakkel en zorgt voor een echte festivalsfeer!

Last van zere voeten? Kom tot rust in een fijne hangmat of zithoek. Kleed dit gezellig aan met de Storm. Deze lamp kun je op tafel, naast de dansvloer of in de boom hangen. Gelukkig is hij ook waterdicht, want met het weer in ons kikkerlandje weet je het nooit. Maar blijf niet te lang in de hangmat zitten, want de eindshow wil je zeker niet missen. Voordat je het weet zit jouw festivaldag er op en kruip je jouw tent in, morgen weer een dag!

2 Comments on “Festival in je eigen tuin”

 1. Super, een top artikel.. ‘k kwam hier simpelweg langs om een kijkje te nemen, en m’n dag is gewoon weer een stuk leuker nu !, Gisteren had ik dergelijke ideeenen overwegingen, echter uw schrijven overtuigt mij enigszinsmeer hierover. Ach ja, een paar dingetjes waar ik evt. input op zou kunnen hebben, Maar dat is minder interessant, laat ik terzijde, Ga echt zo door!!

  1. Hoi!

   Wat fijn om te lezen dat ik jou geïnspireerd heb! Geniet nog van je zomerdagen én eventueel een komend festival in je tuin?

   Sfeervolle groet,
   Flore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *