Haal de herfst in huis met woonkamerverlichting

Woonkamerverlichting

De herfst is in het land! De lichten in huis mogen weer wat vroeger aan, en de kaarsen worden afgestoft om weer aangestoken te worden. Welke verlichting moet je precies kiezen om écht die gezellige touch te geven aan je woonkamer? Vind hieronder geweldige tips om je huis sfeervol te maken tijdens de herfstdagen!

HerfstverlichtingVloerlampen: net ietsje anders

Basic is zó saai. Waarom niet kiezen voor een lamp die eruit springt?  Een vloerlamp brengt aangenaam licht mee in jouw woonkamer. Bij vloerlampen heb je een oneindige keuze. Kies je voor een minimalistische of grote variant? Ook een tip: je kan kiezen voor een decoratieve vloerlamp. Bijvoorbeeld een simpel armatuur met een fleurige kap. Je woonkamer ziet er meteen heel anders uit! Bijvoorbeeld de “Magna” uit ons assortiment is een eyecatcher in jouw woonkamer. Deze vloerlamp past in elk interieur!

HerfstverlichtingEen mooie hanglamp geeft een upgrade aan je herfsttafel

Tafelen was nog nooit zo gezellig! Een hanglamp kan je eettafel maken of kraken. In elk geval is “maken” natuurlijk de beste optie. Een hanglamp kan op twee manieren gebruikt worden: sfeerlicht of functioneel licht. Het functionele licht is perfect tijdens het eten, of wanneer je aan het werk bent aan je eettafel. Zodra je klaar bent: licht dimmen! Dat geeft meteen een aangename sfeer in je keuken of woonkamer.

De perfecte lamp hiervoor is de “Cage“. Het is een prachtige hanglamp en is tevens ook dimbaar. Beter kan je het niet hebben! Het is echt een blikvanger voor boven je eettafel.

WoonkamerverlichtingHerfstsfeer in huis

Naast verlichting is decoratie enorm belangrijk om de gezelligheid een upgrade te geven in huis. Nu de herfst in het land is, wordt de focus weer op “binnen” gelegd in plaats van “buiten”. Het is nu des te leuker om je huis volledig te versieren. Verschillende soorten kaarsen, herfststukken en houtachtige elementen zie je weer overal terug. Vooral niet te vergeten: een knusse plaid! Een plaid maakt je interieur trendy én het houdt je warm.

 

En nu is het tijd voor een lekkere mok warme chocolademelk. Genieten van de herfst was nog nooit zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *