Kies voor knusse kinderkamer verlichting met de volgende tips

Een kindje op de wereld zetten is het mooiste wat er is. Maar naast het genieten en verzorgen van dit klein wonder kunnen wij ons ook inbeelden dat het stress meebrengt wanneer je nadenkt over het inrichten van de kinderkamer. Daarom geven wij jou wat lichtadvies om de kamer van jouw kindje leuk in te richten en te verlichten!

All in one: veel kleur, maar een rustige uitstraling

De tijd dat roze dé kleur was voor meisjes en blauw voor jongens is al even voorbij. Qua kleur krijg je tegenwoordig carte blanche. Kies nu voor zoveel kleur als jij zelf wil! Een goede tip is wel om het rustig te houden. Het brengt een aangename sfeer en dat is alleen maar goed voor je kind. Pastelkleuren of aardetinten zoals lichtbruin of grijs zijn eigenlijk perfect. Ook de combinatie hiervan is heel mooi. Laat de kamer opfrissen met deze kleuren, geloof ons: je wordt er erg vrolijk van!

Kinderkamer verlichtingÉchte sfeervolle lampen voor de kinderkamer

Veel lichtpunten in de kinderkamer plaatsen is erg belangrijk. Het moet tegenwoordig niet enkel de ruimte verlichten, maar ook een echte eyecatcher zijn in het interieur van de kids. Functionele en sfeerverlichting in één. Heb je geen idee wat we bedoelen? We geven enkele voorbeelden mee om jou een idee te geven! Geloof ons, je kleintje gaat ervan smullen (en jij misschien ook wel).

Kinderkamer verlichtingEen leuke wandlamp voor in een kinderkamer is de Wandlamp Neon maan. Deze is dimbaar, dus in de avond kan je hem op een zachte stand zetten zodat je kleintje vlug naar dromenland vertrekt… De Neon is een eyecatcher in de slaapkamer en kan voor zowel meisjes als jongens! Nog een echt hebbeding is de Hanglamp Masons pastelroze. Deze lamp kan je mooi boven het kinderbed hangen! Het zorgt voor een rustgevende sfeer wat je zeker kan gebruiken in een kinderkamer.

Gezelligheid is troef

Geen stress! Wees lekker creatief en maak je kinderkamer zo leuk als je het zelf wil. Laat jezelf én je kindje verliefd worden op deze kamer. Plezier en gezelligheid gegarandeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *