Lente trends voor buiten

lentetrends

De leukste lente trends voor buiten.

Fresh Modern
Moderne tuinen zijn tijdloos en geven je een gevoel van rust. Een frisse, moderne tuin beschikt over een ruimtelijke indeling waarbij groen en een verharde ondergrond elkaar afwisselen. De rustige en frisse inrichting van de tuin is voorzien van subtiele vormen, hoogwaardige materialen en frisse kleuren die de stilte en rust benadrukken. Elk detail is uniek in deze strakke stijl. Het gebruik van verlichting in een moderne tuin wordt veelal ingevuld met staande buitenlampen die voorzien zijn van strakke lijnen en frissen kleuren.

firs modern

 

Raw
De lente trend ‘Raw’ is misschien wel de meest populaire buitentrend van het moment. In deze ruige lente trend mag de tuin het net wat drukker, wilder en nonchalanter. De tuinmeubelen en de tuinverlichting heeft in deze stijl de zelfde kenmerken als de industriële woonstijl binnen heeft. Verf dat afbladdert, roest op de lampenkap of krassen op de armatuur, dit alles mag in deze ruige lente trend voor je tuin!

lente trend raw

 

Inside out
De lente trend ‘Inside out’ is ideaal voor je tuin als balkon. De naam van de trend verraad eigenlijk al waar de trend om draait. Van binnen naar buiten. In deze trend vervaagt de grens tussen binnen en buiten en zal je tuin of balkon het interieur mee naar buiten nemen. Met enkele accessoires, zoals buitenlampen, is het mogelijk om je buiten net zo te voelen als dat de huiskamer aanvoelt.

inside out lente trend

 

shop met korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *