Oprit verlichting: veilig en sfeervol!

Het is fijn als je thuiskomt en er licht brandt naast de voordeur dankzij een mooie lamp. Oprit verlichting is tevens fijn thuiskomen! Dat zorgt er niet alleen voor dat je het tuinpad goed kan volgen, het is ook erg sfeervol. Lantaarns, prikspots of grondspots op de oprit zijn een goed voorbeeld van mogelijke verlichting voor de oprit. Lees onze tips!

Verlichting voor elke oprit

Oprit verlichting heb je in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je grondspots die gelijk lopen met de ondergrond. Hiermee heb je geen oneffenheden in de grond en stap je veilig in- en uit de auto. Je hoeft niet bang te zijn dat deze spots kapot gaan wanneer je er met je auto overheen rijdt. Bekijk eens deze grondspot Ceci 2! Deze heeft een maximale puntbelasting van 5000 kg. Wat deze grondspot voor de oprit ook erg mooi maakt, is het strijkeffect dat hij geeft op de grond doordat de bovenzijde is afgedekt. 

Prikspots zijn de blikvangers onder de verlichting voor de oprit. Toci is met haar flame effect extra sfeervol. Deze staan prachtig naast elkaar op jouw oprit, zo lijkt het net of er brandende fakkels staan. Het fijne aan prikspots is dat zij eenvoudig te verplaatsen zijn naar bijvoorbeeld de achtertuin wanneer je daar in de zomer nog gezellig buiten wil borrelen. De prikspots zijn regelmatig voorzien van een solar systeem dat zich overdag oplaad, daarmee is hij ook nog eens goed voor een beter milieu!

Vertrouwde lamp naast de oprit

Speel je liever op safe? Dan is een staande buitenlamp naast de oprit ook altijd een goed idee. Bijvoorbeeld een buitenlamp zoals Amsterdam, deze geeft voldoende licht om de oprit verlichten en is regenwater bestendig door de IP-waarde van IP23. Je kleedt je buitenomgeving hiermee aan en geeft je huis aan de buitenzijde een sfeervol gevoel. Gezellig en veilig!
Ben je er nog niet helemaal uit hoe jij jouw oprit gaat verlichten? Hier vind je tips en inspiratie over het aanleggen van een lichtplan voor buiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *