Sfeervol: een lamp boven de salontafel

Niks is fijner dan na een lange dag werken lekker op de bank te ploffen. De zithoek in de woonkamer is vaak een plek om te relaxen maar waar je ook gasten wil ontvangen om gezellig te borrelen. Een mooie lamp boven de salontafel is dan geen overbodige luxe! Ga je liever voor een hanglamp of een plafondlamp?

Stijlvolle hanglamp

Is je interieur vrij rustig en kan het het wel een eyecatcher gebruiken? Dan is een mooie hanglamp boven de salontafel precies wat je zoekt! Daarmee kun je mooi met diepte spelen in je woonkamer. Een hanglamp zoals Pallon vangt direct je blik in de ruimte. De mooie glazen bol met smoke glass effect zorgt voor een warme en sfeervolle kern van de zithoek. Wanneer je hanglamp meerdere lichtpunten heeft kun je gaan spelen met de hoogte van de lichtpunten. Daarmee creëer je een extra dimensie in de ruimte. Hanglampen zijn erg stijlvol en tijdloos. En wanneer ze dimbaar zijn, super sfeervol! Het voordeel van een hanglamp is dat ze vaak verstelbaar zijn. Zo kun je ze altijd op de perfecte hoogte hangen. Dan past hij nog beter bij je interieur!

Prachtige plafondlamp

Plafondlampen hebben vaak een stoffig imago. De meeste mensen denken dan aan een standaard witte ronde kap tegen het plafond. Gelukkig is dat tegenwoordig heel anders! Voor iedere woonstijl is een mooie plafondlamp te vinden, dus ook voor die van jou! Neem nou de design plafondlamp Cerchio. Zijn ontwerp is zeer uniek! De gouden binnenzijde zorgt voor een warm lichteffect. En de cirkels aan de lamp zorgen ervoor dat het licht speels door de kamer schijnt. Dat is toch het bewijs dat plafondlampen modern zijn! Wanneer een plafondlamp boven de salontafel hangt verspreidt hij het licht geleidelijk. Daarmee creëer je een gezellige sfeer in de kamer.

Monteren kun je leren

Wij zouden lampenlicht niet zijn als we je het niet zo eenvoudig mogelijk willen maken. Daarom hebben wij montage instructies opgesteld die je helpen bij het ophangen van een lamp boven de salontafel. Zowel voor hanglampen als plafondlampen. Zelfs als je geen handige Harry bent gaat je dat lukken met onze montage instructies. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *