Slimme LED verlichting in huis: een sfeermaker!

Slimme LED verlichting

Je interieur of tuin / terras verlichten heeft twee functies: functionaliteit én sfeer. Je probeert dit zo goed mogelijk te combineren, maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Bij lampenlicht hebben we dan ook goed nieuws: deze twee functies kunnen gecombineerd worden met slimme LED verlichting! Ben je nieuwsgierig? Wij leggen hieronder enkele voorbeelden uit!

Slimme LED verlichting

Duurzaamheid en slimme LED verlichting

Deze gaan hand in hand. De technologie is erg geëvolueerd, maar duurzaamheid wordt niet uit het oog verloren. Mensen hebben behoefte aan functionele verlichting, maar ook aan sfeer en gezelligheid. Daarom wordt LED steeds vaker gekozen voor verlichting in huis. Zoals veel mensen al weten is LED milieuvriendelijk omdat het tot 85% minder energie verbruikt dan een andere lichtbron. Ze zetten de elektriciteit enorm efficiënt om naar licht, niet naar warmte zoals gloeilampen doen. De tijd van warme spaar- en gloeilampen is dus voorbij!

“Dim to warm”-verlichting

Een écht hebbeding voor in huis: “dim to warm”-verlichting. Wanneer je deze lichtbronnen op volledige sterkte laat branden is de kleurtemperatuur 2700 Kelvin (werklicht). Naarmate je dimt met de LED dimmer, gaat de kleurtemperatuur ook omlaag (2000 Kelvin). De kleur wordt dus warmer als je het licht dimt (sfeerlicht). Een echte sfeermaker? Ja zeker! Hij maakt je armatuur meteen een stuk leuker. Functionaliteit en sfeer worden met deze lichtbronnen echt goed gecombineerd.

Slimme LED verlichting

Comfort met sensor lampen

Comfort is key! Niets is zo fijn als verlichting vanzelf kan aanspringen of uitgaan. Zeker als je niet thuis bent is dit een echt voordeel. Een slimme sensorlamp voor buiten is bijvoorbeeld de Scout. Hij brandt volledig op zonne-energie. Het is een goede lamp voor wanneer het schemert in de avond: dankzij de slimme sensor reageert hij op bewegingen en zal het licht automatisch inschakelen wanneer je voorbij loopt.

Het is leuk om functionaliteit en gezelligheid te kunnen combineren. Laat je inspireren met onze slimme LED verlichting en kies voor zoveel mogelijk gemak in huis en buitenshuis!

4 Comments on “Slimme LED verlichting in huis: een sfeermaker!”

  1. Hoi Dennis!

   Bedankt voor jouw interesse. Dit is inderdaad een lamp van lampenlicht! Dat is de Solar LED buitenlamp SCOUT met artikel nummer 92301.

   Fijne dag nog!
   Vriendelijke groeten,
   Lampenlicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *