Tuinverlichting voor de zomer: tips

buitenlantaarns

Met de zon in het land genieten we van de warmte en van zwoele zomeravonden in onze tuin. Wij geven jou enkele tips zodat je de juiste tuinverlichting kan kiezen om die dagen extra sfeervol te maken. Om al een tipje van de sluier op te lichten: tuinlantaarns zijn helemaal in!

Tip 1: Tuinlantaarns op het terras

Als je voldoende ruimte op je terras of in je tuin hebt dan is een grote buitenlantaarn écht een aanrader. Deze verlichting heeft een imposante uitstraling en kan overal makkelijk geplaatst worden. Check onze Guardado eens!

Onze Storm is er eentje waar we trots op zijn. Het is één van onze favoriete buitenlampen. Deze kan gezet worden op de tafel of op de grond van het terras. Maar hij is evengoed een eyecatcher in de boom waar je hem makkelijk aan kan hangen. Origineel? Vast en zeker!

tuinverlichting

Tip 2: Hangende buitenverlichting

Heb je een houten constructie in jouw tuin? Dat is dan perfect voor hangende buitenverlichting. Kies voor een landelijke versie zoals de “hangende” witte “Anna“. Het is een stoere en gezellige buitenlamp. En die witte kleur? Die maakt hem erg zomers! En dat is net wat we zoeken.

Hangende verlichting is natuurlijk erg plaatsbesparend. Op die manier zorg je voor extra ruimte om planten of andere leuke decoratie makkelijk te plaatsen!

hangende buitenverlichting

Tip 3: Old school kaarsen

Om even terug in de tijd te gaan: kaarsen doen het nog steeds erg goed. Een kaars straalt (letterlijk en figuurlijk) warmte uit en dat zorgt voor een echte gezellige avond. Door jouw verlichting al goed af te stemmen op jouw tuin of op je terras, creëer je al de juiste sfeer. Daarna kan je je focussen op de aankleding. Zoals eerder vermeld scoort een kaars erg goed, maar ook kleurrijke kussens en verschillende bloemen en planten geven een gezellige touch aan je stekje.

Tuinverlichting is er niet alleen voor de sfeer maar ook voor de veiligheid. Wanneer er licht in jouw tuin brand, worden ongewenste gasten sneller afgeschrikt. Veiligheid én sfeer? Dat is twee in één!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *