Ultieme luxe: een lamp met afstandsbediening

Iedereen herkent de momenten wel dat het donker wordt en je lampen aan moet zetten, maar je liever niet wil opstaan om de lampen aan te doen? Of het moment dat je slaperig uit bed moet om het licht nog uit te doen. Dat is met verlichting met afstandsbediening verleden tijd! Genieten kan pas écht optimaal als je je lamp op afstand kunt bedienen.

Sfeervolle verlichting met afstandsbediening 

Plafondlampen met afstandsbediening zijn de perfecte basis als je wilt genieten van basisverlichting die je op afstand wil bedienen. Plafondlampen zijn namelijk perfect te gebruiken als functioneel licht en geven voldoende verlichting in je hele ruimte. Kies voor een plafondlamp als je ten alle tijden de perfecte verlichting vanaf een afstand wil kunnen bedienen. Plafondlamp Extrema is de perfecte verlichting met afstandsbediening als je de sfeer helemaal zelf wil bepalen. Deze dim to warm plafondlamp geeft je ten alle tijden het juiste licht: van sfeerlicht tot functioneel licht. En dat allemaal te bedienen vanaf de bank, je bureau of je bed! 

Unieke lampen met afstandsbediening

Hoe gaaf is deze ‘Liefde’ wandlamp die te bedienen is met afstandsbediening? Wij van lampenlicht zijn helemaal fan! Dit leuke lampje geeft namelijk een unieke toevoeging aan je interieur en is gemakkelijk met afstandsbediening te bedienen. Wie wil er nou geen liefde in de woonkamer of slaapkamer?

Een optimale luchtverdeling in de zomer én winter

Niet te vergeten: onze plafondventilatoren met verlichting en afstandsbediening zijn een absolute must-have! Kies voor een plafondventilator met een zomer- en winterstand, waarmee je zowel de verlichting als de ventilator met de afstandsbediening kunt voorzien. Zo kun je in de zomer genieten van een optimaal verfrissende wind. In de winter zorgt de plafondventilator voor een goede luchtverdeling van de warme lucht in huis. En hoe ideaal: je bedient deze verlichting en ventilator gemakkelijk vanaf je werkplek, bank of bed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *