Een lamp met afstandsbediening: lekker makkelijk!

Er bestaan tegenwoordig allerlei handige snufjes om ons leven nog een stukje makkelijker te maken. Een hele fijne daarvan is verlichting met een afstandsbediening. Via smart functies of gewoon met old school remote. Je lamp op afstand bedienen klinkt als een overbodige luxe.. Maar als je net warm in bed ligt en dan ziet dat de ganglamp nog aan staat, dan denk je daar wel anders over!

Je lamp op afstand bedienen

Goh, toch wel fijn zo’n lamp. Niet alleen om het licht aan- of uit te doen, maar ook als je met een spannende film op de bank hangt en je het licht alleen wilt dimmen. Als je dan een lamp met afstandsbediening hebt, kun je lekker lui blijven zitten. We werken al hard genoeg, toch?

We hebben allerlei soorten lampen met afstandsbediening. Een voorbeeld is deze simpele plafondlamp met afstandsbediening Extrema. Misschien hangt deze wel bij jou op de gang? Je kan met de afstandsbediening de lamp ook dimmen en de kleur van het licht bepalen.

Op de webshop vind je ook minder standaard verlichting met afstandsbediening. Onze neon ‘liefde’ lamp heeft er ook eentje. 

Plafondventilatoren met afstandsbediening 

Een echte must have, al helemaal in de zomer, zijn de plafondventilatoren. Uiteraard met afstandsbediening zodat je ze vanaf de bank, je werkplek of bed kunt bedienen. We hebben ze in allerlei soorten en maten.

Smart verlichting: lampen bedienen met een app of voice assistant

Wat heb je nou echt altijd bij je? Juist ja, je telefoon. Het zal niet vaak gebeuren dat je telefoon niet in de buurt ligt. Als jij elke lamp lekker luxe op afstand wil bedienen, dan zijn smart lampen fantastisch. Je kunt ze bedienen met een app op je telefoon, maar als je een Google Home of Alexa hebt dan kun je je lampen ook met je stem bedienen. Hey Google. Doe de lampen aan! Bekijk alle smart lichtbronnen hier.

Heb jij al lampen met een afstandsbediening of smart functie? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *