Vakantie in eigen tuin

De vakantie is in zicht! Dit jaar zal deze iets anders verlopen dan we gewend zijn, maar daar hebben wij wat voor bedacht. We blijven met z’n allen lekker in Tuinesië. Voor de warme temperaturen en de groene omgeving hoef je niet ver te reizen. Hieronder vind je een aantal ideeën over je vakantie in eigen tuin.

Jungle tour

Er valt genoeg te ontdekken in jouw tuin! Wat dacht je ervan om je tuin extra aan te kleden met wat groen. Je creëert de jungle-sferen eenvoudig met de juiste set planten. Denk hierbij aan olijfbomen, palmen, hangplanten en andere planten met grote bladeren. Een dagje naar de dierentuin is hierdoor niet nodig. Ontdek samen met de kinderen welke vogels, vlinders en insecten er bij jou in de tuin leven. Kom ‘s avonds weer tot rust in een fijne hangmat of hangstoel.

Even relaxen

Voorzie je tuin van een plekje om te ontspannen en de zomeravonden te vullen. Maak een gezellige loungehoek in de tuin, kleed het mooi aan met kussens en sfeervolle staande buitenlampen. De buitenlampen maken het tuinpad beter zichtbaar en kleden de tuin echt aan. Nodig vrienden uit voor een drankje en maak een lekkere borrelplank. Ben je op zoek naar extra ontspanning? Zet dan een zwembad op. Dit is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook een heerlijke verkoeling na een warme zomerdag.

Tuin overnachting

Mis je toch het gevoel van kamperen? Zet dan een tentje op! Verzamel de slaapzakken en luchtbedden en creëer je eigen campingplaats. Bewonder de prachtige zonsondergang vanuit je eigen tuin en geniet van een nacht onder de sterren. Met de Storm lamp maak je extra sfeer in de tent. Hij super handig om mee te nemen wanneer je toch nog even naar binnen moet. Wanneer je ‘s ochtends al vroeg wakker bent van de warmte en de zon, kun je nog even verder slapen in een lekker koel huis. Super fijn! Het voordeel van vakantie in eigen tuin is dat je nooit wat kunt vergeten.

2 Comments on “Vakantie in eigen tuin”

  1. Hoi Carla!

   Wat fijn om te horen. Ik hoop dat we jou geïnspireerd hebben om volledig te genieten van je thuis-vakantie 😉

   Sfeervolle groet,
   Flore van lampenlicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *