Verleng de zomer met de juiste tuinverlichting

De zomer is op zijn einde, de herfst staat voor de deur! We geven je wat tips om nog leuke zomeravonden te beleven voor je in je winterdip belandt! Lees hier hoe je de juiste tuinverlichting kiest.

Donkere hoekjes opvullen met grondspots

Het leukste aan een avondje buiten zitten is wanneer je mooie verlichting in je tuin hebt. Je kan bijvoorbeeld met grondspots enorm veel doen. Ze kunnen naast het terras geplaatst worden én het is ook leuk om een mooie boom in je tuin in de “spotlights” te zetten! De donkere plekjes worden meteen verlicht én je tuin of terras ziet er in enkele seconden veel aangenamer uit.

Tuinlantaarns: let’s go classicTuinlantaarn

Met kaarsen kan je écht een fijne sfeer en warmte creëren in je tuin. Maar die geven nét iets te weinig licht. Daarom is een tuinlantaarn een goed voorbeeld van sfeerlicht. Met bijvoorbeeld een tipkaarslamp als lichtbron creëer je meteen een ander gevoel! Het geeft een veel mooier effect én je tuin ziet er een stuk gezelliger uit. Leuk, toch? Check eens onze “Amsterdam tuin lantaarn. Maak hem af met je favoriete lichtbron en je wordt helemaal blij van je tuin.

 

Solar-tuinverlichtingChecklist voor solar tuinverlichting: de zon!

Solar verlichting: een enorm duurzame oplossing om je tuin in het licht te zetten. Een groot voordeel aan solar is dat je hiervoor geen stekker of stopcontact nodig hebt. Ophangen en klaar! De verlichting werkt op zonne-energie. Deze energie wordt overdag opgewekt door het daglicht en de zon, waardoor je in de avond lekker buiten kan zitten. Goed voor het milieu én gezellig: twee in één!

 

Eindeloze mogelijkheden, zolang het maar sfeervol is! Het is vooral belangrijk om een rustig effect te creëren in de tuin met je verlichting. En nu? Kies je favoriete tuinverlichting, glaasje wijn erbij en klaar!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *