Verlichting trends 2021

Nieuw jaar, nieuwe (lampen) trends! Een moment waar wij naar uitkijken. 2020 was een jaar dat we snel willen vergeten en hoe doe je dat beter dan te beginnen met een nieuw interieur! Geef deze een opkikker met de nieuwste kleuren en accessoires van 2021. Welke lampen trends passen bij jou? Lees snel verder!

Combineren kun je leren

Eén van de trends die je terug gaat zien in 2021 is het combineren van verschillende land stijlen. Zo ga je de Japandi stijl snel herkennen. Deze trend combineert de Japanse stijl met de Scandinavische stijl. Denk hierbij aan organische vormen, neutrale kleuren, aardetinten en zachte stoffen. Er wordt veel gebruik gemaakt van licht hout, rotan en bamboe. Dit was al een opkomende trend in 2020 en zet door in het nieuwe jaar. Hanglamp Cane Ball 60 is een perfect voorbeeld van zo’n lamp binnen deze trend. 

Bij deze wereldse stijl wordt vaak gekozen voor een donkere basiskleur. Met accessoires wordt het interieur aangekleed en krijgt het een warme en gezellige sfeer. Kleuren die daar bij passen zijn goud, okergeel, smaragd groen, blauw en warme aardetinten. 

Lampen trends 2021

Wij zouden lampenlicht niet zijn als we het niet over trends in de verlichting zouden hebben. Wat je in 2021 terug gaat zien zijn decoratieve lampen, deze bepalen de sfeer in huis. De soort lichtbron is daarbij belangrijk, dat hangt af van het type lamp en woonstijl. Lampen of lichtbronnen met amber glas of smoke effect mogen niet ontbreken. Neem de Dome, deze vloerlamp kun je geheel naar eigen smaak toevoegen aan je interieur, doordat je zelf bepaalt wat voor lichtbron erin komt. Of vloerlamp Pallon Mezzi, zijn groene glas geeft een gezellig lichteffect in de ruimte!

Pssst, houd ook de slimme verlichting in de gaten. Deze is niet alleen een besparing voor je portemonnee, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Doordat de verlichting eenvoudig op afstand te besturen is met je smartphone, kun je zelf de lichtkleur en -sterkte aanpassen en vermindert hij de kans op inbraak. 

Kortom, genoeg nieuwe en leuke trends in de verlichting voor 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *