Verlichting voor je overkapping

De meeste mensen denken goed na over hun verlichting in hun woning, maar de juiste buitenverlichting en overkapping verlichting is minstens net zo belangrijk voor een sfeervolle tuin! De zomer is natuurlijk weer in aantocht, dus je kunt ook weer gaan uitkijken naar lange zwoele zomeravonden in je achtertuin. Maak van je overkapping een paradijs met de juiste verlichting. Laat de zomer maar beginnen!

Inbouwspots als basis

Inbouwspots in je overkapping is echt de basis. De spots zorgen namelijk voor een mooie verdeling van de verlichting over je gehele overkapping en zorgen ervoor dat je overal voldoende licht hebt. Onze tip: kies ervoor om de spots te dimmen of gebruik 3-staps dimbare lichtbronnen om optimaal gebruik te kunnen maken van je overkapping.

Up- en downlight wandlamp

Kies voor een up- and downlight lamp voor onder je overkapping. Waarom? De muren worden van zowel de boven- als onderkant van de wandlamp verlicht en daarmee creëer je een luxe ‘hotel chique’ uitstraling onder je overkapping. Het voordeel van deze wandlampen is dat je optimaal kunt genieten van mooie verlichting onder je overkapping, maar je niet verblind wordt door het licht omdat je hier niet direct in kunt kijken.

Een vloerlamp voor buiten

Lamp Virginia is de perfecte lamp voor onder je overkapping! Met deze vloerlamp neem je de knusheid van binnen namelijk écht mee naar buiten. Deze lamp lijkt enorm op een vloerlamp zoals je deze binnen gewend bent, waardoor je met je verlichting meteen een huiselijk gevoel onder je overkapping creëert. Daarnaast bespaart deze vloerlamp je de moeite om lampen te monteren. Kortom: de perfecte oplossing om je overkapping op een sfeervolle manier te verlichten. Wij zijn fan!

Vergeet bij het kiezen van buitenverlichting niet om de IP waarde te checken. Vanaf IP44 zijn de lampen spatwaterdicht wat perfect is voor overkapping verlichting. Je hele tuin aanpakken? Hier vind je alle informatie over het kiezen voor de juiste buitenverlichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *