Verlichting voor je overkapping

Iedereen denkt vaak goed na over de verlichting binnen in je huis, maar de juiste buitenverlichting en ook de overkapping verlichting is minstens zo belangrijk! Jij wilt toch ook een sfeervolle tuin? In de zomer lekker lang in de tuin zitten.. maak van je overkapping een paradijs met de juiste verlichting.

Inbouwspots als basisverlichting

Inbouwspots in je overkapping is ideaal als basis, zodat je niet in het donker zit. De spots zorgen voor een mooie verdeling van de verlichting over de gehele overkapping en zorgen ervoor dat je overal voldoende licht hebt. Kies voor dimbare spots of 3-saps dimbare lichtbronnen zodat je optimaal gebruik kunt maken van deze fijne plek.

Up- en downlight aan de wand

Kies voor een up- and downlight lamp voor onder je overkapping – en meteen ook de rest van je tuin, want ze zijn suepr. Waarom? Ze geven licht aan de boven- en onderkant en dat geeft een hele luxe uitstraling. Echt zo’n hotel chique look. Het voordeel van deze wandlampen is dat je optimaal kunt genieten van mooie verlichting onder je overkapping, maar dat je niet verblind wordt door het licht, je kunt er tenslotte niet direct in kijken.

Een vloerlamp voor buiten

Lamp Virginia is de perfecte lamp voor onder je overkapping! Met deze vloerlamp neem je de knusheid van binnen écht mee naar buiten. Deze lamp lijkt enorm op een vloerlamp zoals je deze binnen gewend bent, waardoor je met je verlichting meteen een huiselijk gevoel onder je overkapping creëert. Daarnaast bespaart deze vloerlamp je de moeite om lampen te monteren. Kortom: de perfecte oplossing om je overkapping op een sfeervolle manier te verlichten. Wij zijn fan! Het is echt helemaal on trend om buiten een woonkamergevoel te creëeren. Een buitenkleed erbij, wat leuke accessoires en je bent helemaal ready.

Vergeet bij het kiezen van buitenverlichting niet om de IP waarde te checken. Vanaf IP44 zijn de lampen spatwaterdicht wat perfect is voor overkapping verlichting. Je hele tuin aanpakken? Hier vind je alle informatie over het kiezen voor de juiste buitenverlichting!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *