Vloerlampen, dit zijn 5 van onze favorieten!

tripod vloerlamp met warm wit licht

Vloerlampen komen in verschillende soorten en maten, ook bij Lampenlicht hebben we een breed scala aan de meest uiteenlopende ontwerpen aan sierlijke vloerlampen. Het grote voordeel van een vloerlamp is dat het naast een vorm van verlichting ook vaak een waardige toevoeging is aan het interieur, je kunt er erg goed een lege plek in je woonruimte mee vullen. In dit blog doen wij een greep uit ons assortiment en presenteren wij jullie vijf van onze vele favoriete vloerlampen!

Vloerlamp Feather witFeather

Vloerlamp Feather is een echte eye-catcher, deze onconventionele lamp heeft een heel speels karakter en wordt gekenmerkt door de leuke witte veren op de lampenkap. Deze vloerlamp van 155 cm hoog is perfect in morderne interieurs maar zal ook zeker in een romantisch interieur niet misstaan! Van deze lamp word je toch meteen vrolijk? Wij in ieder geval wel!

 

 

Vloerlamp Magna Basic 25 zwart met goudMagna

Als je meer van dat rauwe randje houdt dan zou de Magna vloerlamp wellicht meer wat voor jou zijn! Deze stoere industriële vloerlamp springt direct in het oog door zijn robuuste mat-zwarte kap met gouden binnenkant en natuurlijk de drie poten. Deze lamp heeft een klepje voor de lichtbron waardoor de lamp de ruimte van wat zachter, indirect licht voorziet. Deze lamp komt het beste tot zijn recht in een industriële inrichting maar zal in een modern interieur ook voor een leuk contrast zorgen.

 

 

Vloerlamp Stylish staalStylish

De Stylish doet zijn naam uiteraard eer aan, deze blitse moderne lamp is een perfecte toevoeging aan je interieur. Deze vloerlamp is voorzien van ingebouwd LED licht en heeft met zijn gebogen design echt iets speciaals. De Stylish is ook nog eens voorzien van een eigen dimmer waardoor je de lichthoeveelheid helemaal naar eigen wensen kunt bepalen!

 

 

Vloerlamp Scopo messing zwart met creme kapScopo

Een wat meer chique lamp dan de voorgaande drie modellen. Prachtig bewerkt met gouden accenten en een subtiele crèmekleurige kap is dit echt een lamp voor in de romantische of landelijke interieurs. De Scopo is in hoogte verstelbaar van 121.5cm tot 160cm en staat garant voor een geweldige sfeer in een van je woonruimtes!

 

Design vloerlamp chroom incl. LED - Circus

 

Circus

Wellicht de meest bijzondere vloerlamp uit onze bescheiden selectie. De Circus is een zeer bijzondere designlamp met drie ronde vensters voorzien van geïntegreerd LED licht. Deze drie vensters kunnen allemaal 360 graden worden gedraaid en zo kun je in je woonruimte dus zorgen voor verschillende lichteffecten en je lamp dus ook steeds een eigen twist geven (letterlijk). Deze lamp is echt perfect voor in moderne interieurs die een leuke sfeervolle toevoeging nodig hebben!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *