Voel de rust in de landelijke woonstijl.

landelijke woonstijl

De landelijke woonstijl

Landelijk wonen gaat verder dan alleen de binnenkant van uw huis. Ook de tuin en het terras of balkon van uw woning kan meegenomen worden in de landelijke woonstijl en je de rust bieden die je altijd al hebt willen creëren. In de landelijke woonstijl zijn natuurlijke kleuren, rustieke meubels en warme materialen de sleutel tot een rustige inrichting van uw interieur en tuin. Accessoires zijn enorm belangrijk in de landelijke woonstijl om de ruimte op te vullen met sfeervolle attributen. Een simpele tafellamp met lampenkap of bloempot voldoet in de meeste gevallen aan de landelijke wensen.

Denk ruimtelijk

Een landelijk interieur staat bekend om haar warme kleuren en gezellige inrichting. Een landelijke ruimte wordt al snel te druk ingericht en dat zal zorgen voor een onrustig interieur. Zorg dat je ruimtelijk denkt in de landelijke woonstijl. Liever twee grotere accessoires die direct opvallen, dan een onrustig bij elkaar gepropt zootje. Het mooie aan een landelijke inrichting is de rust die het uitstraalt. Zorg er dus altijd voor dat je wat ruimtelijker denkt en genoeg ruimte over laat tussen de eye-catchers.

tafellamp landelijk

De juiste materialen voor landelijk wonen

De landelijke woonstijl is erg gevoelig voor vreemde materialen zoals staal, onbewerkt hout en beton. Waar andere woonstijlen, zoals de industriële woonstijl, dit wel toelaten, is het erg belangrijk dat het gebruik van materialen in de landelijke woonstijl natuurlijk blijft. Het gebruik van bewerkt hout, een kleed van dierenhuid, stoffen meubelen en porseleinen vazen of bloempotten geven je interieur al snel een herkenbaar uiterlijk. Andere accessoires die voor voorkomen in de landelijke woonstijl zijn rieten manden, vierkante vloerkleden en tafels met een glazen tafelblad. In de landelijke woonstijl kan je natuurlijke materialen combineren tot een prachtig geheel.

Landelijke lampen toepassen in je interieur

Het gebruik van verlichting in een landelijk interieur is enorm belangrijk. Een landelijke hanglamp, vloerlamp, tafellamp of kroonluchter is te gebruiken als eye-catcher voor de gehele kamer. Landelijke lampen zijn verkrijgbaar in allerlei prachtige vormen, maten, kleuren en materialen en geven je interieur de uitstraling die je wil. Met een landelijke wandlamp of landelijke hanglamp is je huiskamer of eetkamer te voorzien met een opvallende sfeermaker. Geef je interieur het uiterlijk dat je wens met een landelijke lamp naar keuze. Alle landelijke lampen zijn natuurlijk verkrijgbaar op onze website.

shop met korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *