Wat is niet-vervangbare LED verlichting?

Voor velen is een lamp met niet-vervangbare LED verlichting kopen een ‘eng’ idee. Je bent waarschijnlijk bang dat deze niet lang genoeg meegaat, waardoor je de lamp en armatuur weg kan gooien. Zonde als de lamp nog altijd mooi is! Maar hoe zit een lamp met niet-vervangbare LED verlichting in elkaar?

Wat zijn hier de voordelen van?

Niet-vervangbaar LED betekent dat de verlichting al is geïntegreerd in het armatuur. De lichtmodule zit vast in de lamp. Je hoeft dus geen losse lichtbron bij je gekochte lamp extra te bestellen. Deze LED module kan je niet uit de lamp halen en is dus niet te vervangen (zoals de term al aangeeft).

Het voordeel van niet-vervangbaar LED is dat het tot wel 30.000 uur kan branden. Stel: de lamp brandt 6 uur per dag, dan kan hij tot 14 jaar meegaan. Niet-vervangbare LED verlichting heeft ook een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, die goed is voor een beter milieu. Zo verbruikt een LED-lamp tot 85% minder energie dan bijvoorbeeld een halogeenlamp. Kies dus voor de meest duurzame oplossing in huis: geïntegreerd LED.

Duurzaamheid boven alles

Bij lampenlicht verkopen we voornamelijk niet-vervangbare LED lampen met een energielabel van A+ of A++. Wanneer de lamp binnen 2 jaar kapot gaat, krijg je bij ons gewoon garantie. De kapotte lamp wordt vervolgens gerepareerd en gaat naar onze outlet winkel in Breda of Zaandam waar jij deze lamp nog kan scoren met minimaal 50% korting! Het heeft ook een veel langere levensduur vergeleken met halogeenlampen; deze gaan gemiddeld 3500 branduren mee. Dat is bijna één tiende van de gemiddelde levensduur van een LED lamp. Wat ook handig is, is dat je vaak gebruik kunt maken van een tijdschema, waardoor de verlichting niet onnodig lang aan blijft staan.

Twijfelen over het kopen van een niet-vervangbare LED lamp is niet langer nodig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *