Woontrend 2021: een sterke basis als uitgangspunt

Het jaar is alweer over de helft. Wat gaat het toch snel! Het is weer eens tijd om dé woontrend van 2021 voor je uit te lichten: natuurlijke elementen als stevige basis in combinatie met de Kleur van het Jaar 2021 van Flexa: “Brave Ground”. Hoe je dit met de juiste verlichting van lampenlicht combineert? Lees snel verder!

Flexa strikes again

Ze doen het weer, elk jaar opnieuw! Flexa vertaalt een verhaal altijd naar een kleur. Zo ook voor 2021! Ze komen uit de hoek met “Brave Ground”: de kleur geeft het interieur een stevige basis die ons helpt om verandering te omarmen en om ons te verbinden met eenvoudige dingen in het leven zoals de natuur. Het is een kleur met een warme, naturel bruine tint. We willen garantie op veiligheid, groei en een stabiliteit in onze samenleving en ons individuele leven. Dat trekken we door naar ons interieur. Brave Ground zorgt voor die stevige basis en in combinatie met andere warme kleuren, creëer jij je persoonlijke space volledig naar je eigen smaak.

En wat met verlichting?

Die vind je natuurlijk bij lampenlicht! De beste combinaties met “Brave Ground” zijn lampen uit onze Organic Nature woonstijl. Deze zijn afgewerkt met (of course!) natuurlijke elementen zoals bamboe of hout. Deze materialen brengen rust en balans in huis, net wat we nu nodig hebben. Je kan onze volledig collectie natuurlijke lampen hier checken! Met één van onze favorieten, deze hanglamp “Twain”. Het hout in combinatie met de gezellige kleur “Brave Ground” zal een gezellige dimensie geven aan je woon- of slaapkamer. Vind je juiste balans in huis en maak je thuis helemaal 2021-proof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *