Woontrends van 2019: forecasting? Kleuren!

Woontrends 2019

2018 is nog niet voorbij, en 2019 staat al stiekem voor onze deur. Een jaar vliegt voorbij, en zo ook jouw interieur spullen anno vorig jaar. Tijd voor iets nieuws, toch? Wij presenteren jou: de woontrends van 2019!

Woonkamer inspiratie: kleur en natuurlijke materialen!

Kleur van het jaar: 2019
bron: www.flexa.nl

In 2019 zal kleur heel centraal staan in elke ruimte van jouw huis. Kleuren die opkomen zijn onder andere goud, paars en beige. Maar dé 2019-kleur is de “Spiced Honey”: een warme amberkleurige tint. De kleur straalt positiviteit en rust uit, net wat je thuis nodig hebt. Nieuwsgierig? Check onderaan het filmpje!

De Drum past volgend jaar dus nog steeds in jouw huis. Deze amberkleurige plafondlamp kun je het best kiezen om rust in jouw woon- of slaapkamer te creëren. Een kleurrijk accent in jouw woon- of slaapkamer is volledig toegelaten. Fel gekleurde details en accessoires zullen jouw interieur een heel nieuw uiterlijk geven. Ken je de term “colorblocking” nog? In 2019 wordt het niet toegepast op de kledij, maar wél op interieur! Nog meer interieuradvies nodig? Qua natuurlijke materialen gaan bamboe, wol en porselein massaal voorbij komen. Ook aan planten geen gebrek volgend jaar. Kies voor verschillende planten: ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid!

Basic is zó 2018

Hoe gekker hoe beter, klinkt het in 2019. We gaan niet meer voor saai, we gaan voor combineren. Een blauw vloerkleed in combinatie met okergele eettafelstoelen? Ge-wel-dig! Om in het verlichting-thema te blijven: je kan kiezen voor bijvoorbeeld een okergele tafellamp of een groene vloerlamp. Een leuke blikvanger op jouw tafel is de Milou. Hij heeft een mooie okergele kleur en kan op elke tafel een leuk extraatje geven. Een klassieker voorbeeld is de Tripod vloerlamp. De kap heeft een leaf-design wat echt past in de trends van volgend jaar.

Slaapkamer idee: kamerhoge gordijnen?

Jawel! Deze trend zien we langskomen in de woonindustrie volgend jaar. Het is een trend die is overgevlogen vanuit de vorige eeuw. Niet echt een nieuw ding dus. Maar daarom niet minder leuk. Het is de “new now” om het leuk te zeggen.

Ga voor zo veel mogelijk kleur en laat je huis stralen! Wij zijn alvast helemaal klaar om ons stulpje te stylen. Wat onze goede voornemens zijn? Interieur shoppen natuurlijk.

(bron: http://www.flexa.nl)

One Comment on “Woontrends van 2019: forecasting? Kleuren!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *