Werkkamer inspiratie nodig? Tips voor een perfecte thuiswerkplek!

Tips voor de perfecte werkplek

Een mooi bureau waar je aan kan werken maakt het werkleven nét iets makkelijker. Thuiswerken is voor sommigen een echte uitdaging, lees daarom onze tips om het jou zo fijn mogelijk te maken. Een leuke werkkamer maar ook de juiste verlichting is heel belangrijk. Lees hier onze tips!

Een perfecte werkkamer

Het maken van een thuiswerk schema is jouw eerste stap. Zo zorg je voor een even efficiënte manier om thuis te werken als op kantoor. Maak een to-do lijstje van je werkzaamheden maar noteer ook hoe laat je wil gaan lunchen. Op die manier heb je een duidelijke dagindeling. Structuur is voor jezelf enorm belangrijk. Zorg er dus voor dat je die makkelijke joggingbroek in de kast laat liggen en dat je outfits aandoet die je normaal gezien ook naar het werk aantrekt. Zo voel je je veel fijner in je vel en kan je ook beter werken.

Een uitnodigende werkplek is zeker een pluspunt. Zorg voor een inspirerende muur voor je! Je werkplek moet aangenaam zijn om aan te werken. Bijvoorbeeld verschillende foto’s van jouw vrienden en familie aan de muur of een inspirerende quote kan veel doen aan jouw concentratie. Veel groen in jouw werkkamer brengt rust in je hoofd. Daarom is het leuk om verschillende planten of bloemen neer te zetten rondom je. Je zal merken dat het een oase van rust brengt in jouw kamer.

Verlichting in je home office

Voor werkkamer inspiratie ben je bij lampenlicht aan het juiste adres! Verlichting is een heel belangrijk onderdeel van jouw thuiswerkplek. Met goed licht zie je beter, kan je je beter focussen en blijft de productiviteit ook hoog. Daarom is het leuk dat een bureaulamp naast functioneel ook nog eens mooi is. Maak hem daarom helemaal af met een retro bureaulamp! Deze stijl is weer helemaal terug. Wat dacht je van deze? De tafellamp Waltz mat goud. Hij is ook verkrijgbaar in koper, staal, zwart en wit. Hij past perfect op de bureau en met een mooie lichtbron maak je hem compleet!

Retro bureaulamp Waltz

LED-bureau verlichting: voor de goede concentratie

Verkies je toch LED-verlichting? Er kunnen ook LED-lichtbronnetjes in de lamp worden gestoken, bijvoorbeeld bij de bureaulamp Woodi. Past super mooi, het is helder licht én energiebesparend! Zoals eerder verteld verhoogt goede verlichting de concentratie. Geen enkel probleem wanneer je LED-verlichting gebruikt.

LED bureaulamp Woodi

Kortom: verwen jezelf met een leuke lamp in je werkkamer. Ben je op zoek naar meer inspiratie om je home office te verlichten? Check dan zeker eens onze blog “Het verlichten van je home office“!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *