Zorg voor een perfecte werkplek met deze tips

Tips voor de perfecte werkplek

Een schone bureau waar je aan kan werken maakt het werkleven nét iets makkelijker! Een leuke ruimte maar ook de juiste verlichting is heel belangrijk. Lees hier onze tips om werken of studeren aangenamer te maken!

Retro bureaulamp: terug van weggeweest

Een goed ingerichte en gezellige werkkamer is belangrijk om goed te kunnen werken of studeren. Verlichting is daar een heel belangrijk onderdeel van. Met goed licht zie je beter, kan je beter noteren en blijft de productiviteit ook hoog. Daarom is het leuk dat een bureaulamp naast functioneel ook nog eens mooi is. Maak hem daarom helemaal af met een retro bureaulamp! Deze stijl is weer helemaal terug. Wat dacht je van deze? De tafellamp Waltz mat goud. Hij is ook verkrijgbaar in koper, staal, zwart en wit. Hij past perfect op de bureau en met een mooie lichtbron maak je hem compleet!

Retro bureaulamp Waltz

LED-bureau verlichting: voor de goede concentratie

Verkies je toch LED-verlichting? Er kunnen ook LED-lichtbronnetjes in de lamp worden gestoken, bijvoorbeeld bij de bureaulamp Woodi. Past super mooi, het is helder licht én energiebesparend! Zoals eerder verteld verhoogt goede verlichting de concentratie. Geen enkel probleem wanneer je LED-verlichting gebruikt

LED bureaulamp Woodi

Maak je werkplek uitnodigend

Zorg voor een inspirerende muur voor je! Je werkplek moet aangenaam zijn om aan te werken. Bijvoorbeeld verschillende foto’s van jouw vrienden en familie aan de muur of een inspirerende quote kan veel doen aan jouw concentratie. Veel groen in jouw werkkamer brengt rust in je hoofd. Daarom is het leuk om verschillende planten of bloemen neer te zetten rondom je. Je zal merken dat het een oase van rust brengt in jouw kamer!

Kortom: verwen jezelf met een leuke lamp om je bureau op te fleuren én om het studeren/werken een stuk aangenamer te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *