Zwarte vloerlamp: een alleskunner

Vloerlampen zijn er in verschillende vormen en maten. Klein en groot: ze zullen allemaal een toevoeging zijn in jouw interieur. Je kunt vloerlampen in ieder interieur kwijt om een lege plek op te vullen of om een gezellige sfeer te creëren. We vertellen je graag hoe je dat kan doen!

Materiaal naar jouw smaak

Zwarte vloerlampen kunnen in veel verschillende materialen gemaakt worden. Hout geeft een robuust uiterlijk dat je in veel verschillende interieurs kwijt kan. Doordat hout echt tijdloos is komt het in iedere woonstijl tot zijn recht! Metaal geeft echt een industriële look, ook in combinatie met andere materialen zoals: beton, aluminium en kunststof.

Heb je liever een minder robuuste lamp? Dan is een lamp met glas een perfect alternatief. Glas zorgt ervoor dat de lamp op verschillende manieren warm licht kan uitstralen zoals met bijvoorbeeld smoke glas. Dat zorgt in huis voor een super gezellige sfeer!

Voor welke woonstijl kies jij?

  • Industrieel: De meeste vloerlampen hebben een industriële look door de materialen en doordat de meeste vloerlampen vrij groot zijn wat ze een robuust uiterlijk geven. Hiermee kun je dus perfect de lege plekken in je woonkamer of slaapkamer opvullen! In deze stijl worden vooral de donkere kleuren gecombineerd met grijs en bruin. Door dit te combineren creëer je een sfeervol contrast aan kleuren.
  • Klassiek: Ga je liever voor een strakkere lamp? Dan is klassiek wellicht iets voor jou. Door het gebruik van kleuren zoals goud en koper in combinatie met zwart krijgt een vloerlamp een klassieke look. Door deze kleuren straalt de lamp ook bijzonder licht uit.
  • Landelijk: Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout en smeedijzer creëer je een landelijke stijl. De kleuren bruin en groen komen vaak terug in deze natuurlijke stijl. Makkelijk te combineren met andere stijlen en dus ook met een moderne zwarte vloerlamp.

Een vloerlamp is een echte must-have voor iedereen. Ze zorgen voor gezelligheid en stralen ook nog is heel functioneel licht uit. Wil je een interieur met meer sfeer? Ga dan voor een prachtige vloerlamp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *