Het Zekerheidspakket

Waarom kiezen voor het zekerheidspakket?

Van onze producten mag je wettelijk gezien een bepaalde levensduur verwachten. Wij hebben getracht conform de Nederlandse wetgeving hier een reële verwachte levensduur voor te bepalen, zodat beter duidelijk wordt hoe lang je garantie hebt + het 3 jaar extra zekerheidspakket.

 

Prijs Verwachte levensduur + 3 jaar zekerheidspakket
€ 0 - € 50 2 jaar 5 jaar
€ 50 - € 150 3 jaar 6 jaar
€ 150 - € 250 4 jaar 7 jaar
€ 250 + 5 jaar 8 jaar

 

Met het zekerheidspakket krijg je 3 jaar extra zekerheid bovenop de verwachte levensduur. Deze gehele periode ben je dan beschermd tegen kortsluiting schade, waterschade en eventuele andere defecten die kunnen optreden bij de lamp. Bovenal heb je hierdoor veel minder zorgen. Want neem maar van ons aan, je hebt met ons nooit gedoe.

 

Waarvoor ben ik beschermd met het zekerheidspakket?


Kortsluiting Schade

Kortsluiting kan snel ontstaan. Dit gebeurt vaak met het aansluiten van de lamp en wanneer één of meer elektrische draden elkaar raken. Hierdoor kan jou mooie aankoop kapot gaan. Valt dit binnen de wettelijke garantie? Nee, maar met het 3 jaar extra zekerheidspakket heb je deze zorg niet meer gedurende de verwachte levensduur + 3 jaar. 

 

Val- en stootschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb je je lamp niet helemaal goed gemonteerd of is er een andere oorzaak waardoor jouw lamp schade heeft opgelopen? Dat is erg vervelend. Gelukkig valt zelfs val- en stootschade binnen ons zekerheidspakket. Jouw kapotte lamp kun je dan laten vervangen voor een nieuwe.

 

Waterschade

Heeft je lamp schade omdat het in aanraking is gekomen met water? Dan kan je jouw product laten vervangen door een nieuw exemplaar. We verwachten uiteraard wel van je dat je de lamp plaatst waarvoor het bedoeld is. Weet je niet precies welke lamp je waar kunt plaatsen lees ook ons artikel over IP waarden voor meer informatie.   

 

Niet-vervangbare LED

Niet-vervangbare LED betekent dat de verlichting al is geïntegreerd in het armatuur. De lichtmodule zit vast in de lamp. Je hoeft dus geen losse lichtbron bij je gekochte lamp extra te bestellen. Deze LED module kan je niet uit de lamp halen en is dus ook niet te vervangen. Ontzettend vervelend dus als de verlichting kapot gaat! Met het zekerheidspakket bescherm je jezelf en ontvang je van ons direct een nieuwe lamp, hetzelfde product of bij uit voorraad een gelijkwaardig product.


Kan ik het zekerheidspakket bij ieder product aanschaffen, en wat kost het?

Nee. Producten onder de €25,00 zijn uitgesloten, als ook lichtbronnen, zonnepanelen en accessoires uitgesloten zijn van het zekerheidspakket. Als een product wel aan de voorwaarden voldoet, kost het zekerheidspakket 15% van de productprijs, met een minimum van €10,00. Bij elk product staat aangegeven of je hier een extra zekerheidspakket bij kunt aanschaffen.

Hoe schaf ik het zekerheidspakket aan?

Bij het selecteren van een product heb je de optie om het Extra Zekerheidspakket toe te voegen aan je winkelwagen. Deze optie kan je aanvinken. Als je vervolgens verder het bestelproces in gaat, is het zekerheidspakket toegevoegd aan je order. Uiteraard is het kiezen voor het zekerheidspakket geheel vrijblijvend.

Hoe vergoeden we je kapotte lamp?

Als je product kapot is gegaan en je hebt het extra zekerheidspakket gekozen hoef je maar weinig te doen. Neem contact op met onze klantenservice. Geef aan wat er is gebeurd, stuur een foto mee en stuur je naam en adres gegevens mee. Wij kunnen dan direct zien of je aanspraak maakt op het zekerheidspakket. 


Als besloten is de claim uit te keren zal dat als volgt gebeuren

  1. We vergoeden de extra zekerheid altijd met hetzelfde product.
  2. We vergoeden indien hetzelfde product er niet meer is, een gelijkwaardig product.
  3. Is er ook geen gelijkwaardig product, dan krijg je een tegoedbon ter hoogte van de aanschafwaarde.
  4. We crediteren niet.

Bij fraude heeft Lampenlicht het recht om eenzijdig het zekerheidspakket op te zeggen en de aanschafwaarde van het zekerheidspakket naar rato te crediteren.