Vakantiegeld deals: Minimaal 25% korting op alles* >

De lampenlicht WK selectie 

Het wereldkampioenschap is in volle gang en dat betekent dat we bij lampenlicht ons elftal aan lampen bekend gaan maken. Het is een combinatie van duurzame verlichting, bestsellers en enkele van onze favorieten!


#1 Tak

De Tak plafondventilator is een echte “keeper”. Met zijn lange armen strekt hij zich tot iedere hoek van de kamer. Met zijn tijdloze uitstraling en gemiddeld 17000 branduren kan hij bovendien jaren mee: de Edwin van de Sar onder de plafondventilatoren. De Tak is tenslotte voorzien van een afstandsbediening, wat coaching vanaf de zijlijn een stuk eenvoudiger maakt!

  • Gratis verzending vanaf €50
  • 90 dagen bedenktijd
  • 15 miljoen klanten gingen je voor: 4.6/5

#2 Milo

Onze moderne rechtsback Milo is niet per se een blikvanger, maar dat maakt hem niet minder waardevol. Hij is multi inzetbaar en niet alleen maar functioneel. Het is ook een sfeermaker, wat belangrijk is in iedere (kleed)kamer! Het is met zijn grijze look niet de meest gepolijste speler, maar Milo biedt ondersteunend licht op elke positie waar hij staat. Zo misstaat Milo ook zeker niet als nachtkast lamp!

#3 Diva 2

Diva 2 heeft genoeg lengte om achterin het fort te bewaken. De 180cm lange Diva 2 is met haar uplighter kopsterk en laat haar licht over het hele speelveld vallen. Met haar verstelbare leeslamp “stuurt” ze ook nog eens het lampenspel aan. Met een gewicht van 6 kilo staat Diva 2 bovendien stevig op haar voet en is ze het anker in onze verdediging. Met haar gemiddeld 20.000 branduren is ze ook nog eens ontzettend duurzaam. Haar plekje in ons elftal lampen is wat ons betreft dan ook niet meer dan logisch!

#4 Cage

Cage is inmiddels al jaren een van onze QAZQA bestsellers en dat heeft zo z'n redenen. Cage hangt namelijk niet zomaar wat rond. Deze robuuste, maar sfeervolle hanglamp valt op en versterkt de industriële look van je interieur. Cage past perfect in onze laatste linie, want hij bezit een raster van gaas waar je als aanvaller niet zomaar doorheen komt. Licht komt er gelukkig wel doorheen, wat een mooi effect geeft. Hij doet met z’n 99.5cm breedte denken aan Virgil van Dijk, maar straalt nog meer sfeer uit!

#5 Club

Doordat Club ingebouwd is staat hij statisch aan de zijlijn. Desondanks is deze inbouwspot met luxe kwalitatieve uitstraling wel heel flexibel. Hij draait met zijn gezicht richting het veld graag alle kanten op: Club is namelijk dubbel kantelbaar! De twee kantelbare ringen zorgen ervoor dat de spot zowel als basisverlichting en als sfeerverlichting kan dienen. Bijlampenlicht was Club dan ook een no-brainer voor de basiself! Je maakt de Club af met een GU10 LED spot. Club is tevens verkrijgbaar in een aluminium uitvoering.

#6 Patrick

Patrick staat graag in het middelpunt en is een echte eyecatcher in je woon- of slaapkamer. Met zijn geïntegreerde LED met in totaal 4480 lumen is Patrick een krachtpatser op ons middenveld. Echter is Patrick middels een 3-staps dimmer wel wat terug te schroeven in zijn felheid: goed om onnodige gele kaarten te vermijden! Zijn 4 armen en 8 lichtpunten verdelen het lichtspel, waardoor zijn aanwezigheid altijd merkbaar is. Zelfs wanneer zijn verlichting niet brandt. Frenkie de Jong is zijn basisplaats niet zeker meer met onze Patrick in de gelederen!

#7 Duo

De DUO vermaakt zich prima aan de zijkant van het speelveld. Kan zich lang onthouden van actie, maar springt aan op het juiste moment. De bewegingssensor zorgt ervoor dat DUO opleeft op de momenten dat het er écht toe doet. Acties binnendoor of buitenom, zoals je mag verwachten van een echte vleugelspeler schijnt het licht van DUO twee kanten op. Zolang het niet stortregent gaat DUO met zijn IP44 lekker op ieder weertype. Een duurzame aanwinst op iedere flank!

#8 Cela

Cela valt misschien wat minder op dan de rest van onze selectie. Hij heeft geen natuurlijke materialen, 8 lichtpunten of felle kleurtjes. Qua afwerking is er echter niks mis met Cela en met de juiste lichtbronnen zorgt Cela voor veel sfeer. Cela is onze Box-to-Box speler op het middenveld en komt het beste tot zijn recht in de kleine ruimte. Een ondersteunende rol is, net als een goede nummer 8 betaamt, weggelegd voor Cela.

  • Gratis verzending vanaf €50
  • 90 dagen bedenktijd
  • 15 miljoen klanten gingen je voor: 4.6/5

#9 Toekan

Je verwacht het misschien niet door zijn geringe lengte, maar Toekan heeft een neusje voor de goal! Verkrijgbaar in een zwarte en gouden look staat onze Toekan speels in vrijwel iedere ruimte. Bovendien is Toekan zo balvast dat het lijkt alsof hij de lamp aan een touwtje heeft. Het klinkt wat gek, maar Toekan houdt er met zijn IP20 niet van om buiten rond te fladderen en gedijt beter in een binnenklimaat! Je maakt Toekan af met een E27 lichtbron, deze is niet inbegrepen.

#10 Goldline G95

Als lichtbron kan Goldline ingezet worden in veel armaturen (E27 fitting) en is daarmee de drijvende kracht achter ons lampenelftal. De intelligente Goldline kan op verschillende manieren aangestuurd worden (lichtschakelaar, smartphone of smart home assistant), maar luistert altijd. Met zijn fijne lichtsterkte, verstelbare kelvin en gouden gloed zorgt Goldline altijd voor de juiste sfeer en een stukje creativiteit. Goldline G95 is groot voor zijn soort, maar desondanks toch energiezuinig. Bovendien gaat deze duurzame lichtbron gemiddeld 15.000 branduren mee!

#11 Zuzanna

Met 5 lichtpunten die alle kanten op wijzen is Zuzanna ontzettend veelzijdig. Haar bogen kun je vergelijken met de voorzetten van een moderne buitenspeler. De “vroege voorzet” is tegenwoordig bijna net zo populair als onze Zuzanna. Daar weet onze #9 Toekan wel raad mee! Zuzanna’s uitstraling met zwarte kleur, gouden tinten en smokeglas maken haar bovendien een genot om naar te kijken. Daarvoor kom je naar het stadion!


Lampenlicht heeft ruim 3.000 wissels klaarstaan om in te vallen. Benieuwd naar onze hele selectie?

Ook voor onze zakelijke klanten hebben we een mooie selectie aan verlichting klaarstaan. Lees hier alles over de kortingen speciaal afgestemd op onze zakelijke klant.