block 1

Schrikkeldag
kortingscode

 Mensen die op schrikkeldag jarig zijn vinden wij heel bijzonder. Maar eens in de vier jaar is het hun feestje. Daarom hebben wij een leuke actie bedacht om hen extra in het zonnetje te zetten. Jij kan hier ook van profiteren! Lees hieronder hoe.

Heb jij onze kortingscode voor schrikkeldag gespot? Bewaar deze dan goed! Op 29 februari kun je hem toevoegen aan je winkelwagen en krijg je 10% extra korting op je gehele aankoop! Let op: deze code geldt alleen bij een besteding van minimaal 100 euro!
Volg ons op Social Media om op de hoogte te blijven van deze actie.

Shop nu

Wouter

Wouter en zijn huisgenoot Freddy zijn drie jaar geleden verhuisd naar dit stoere appartement. “Vroeger was dit een bejaardencomplex, nu is het vrij gegeven voor particulieren. We waren al snel overtuigd! Het is hier heel leuk wonen”. Wouter en Freddy kozen voor de Raw Urban / industriële woonstijl. In de woonkamer hangt een mooie eyecatcher boven de salontafel. Deze is gemaakt van ruwe materialen gecombineerd met slimme lichtbronnen die te bedienen zijn via een app op de telefoon. “Ik kan alle kleuren instellen en elk gewenst hoeveelheid licht via mijn telefoon. Super handig en heel erg leuk om mee te spelen”.

block 7
Renske

Renske wordt 7 jaar. Oh wacht. Als ze niet op schrikkeldag jarig was, zou ze nu 28 worden. Voor het eerst sinds vier jaar mag ze haar verjaardag weer vieren. Ze organiseert een groot feest met familie en vrienden. “Als het dan zo ver is, pakken we het ook groots aan. Dit jaar valt het gelukkig op een zaterdag, dus het wordt een mooi feest.” Renske en Koen kochten het huis vier jaar geleden. Dit hangt vol met lampen van lampenlicht. “Ik zocht nog iets voor een hoek in de woonkamer, en vond deze vloerlamp met karakteristieke kap en kleuren. Leuk om daarbij een matching set te bestellen voor een lampje bij de televisie.”

block 3.2


Nora & Laura

“We wisten niet dat Nora op schrikkeldag geboren zou worden. We waren eigenlijk 8 dagen later uitgeteld. Collega’s zeiden al: “dat wordt een schrikkelkindje!”. Laura en haar dochter Nora kozen voor wandlamp Neon Hart en de Feather hanglamp om Nora’s kamer helemaal naar wens te toveren. Laura heeft nog meer lampenlicht aankopen in haar huis. “Ik ben heel erg tevreden over lampenlicht. Ruim aanbod en ik slaag altijd. Voor de slaapkamer zocht ik iets specifieks: dat vond ik bij lampenlicht! Ik vond een handige review over de Feather. Blijkbaar had ik een lichtbron met veel wattage nodig, omdat de veertjes zorgen voor gedimd licht. Dat was een goede tip! Verlichting is erg bepalend voor de sfeer in de ruimte. Gelukkig hebben we voor Nora de perfecte verlichting gevonden. Ze wil zelfs ‘s nachts het licht niet meer uitdoen!”

block 7
Nora's keuze
>