10% extra korting op binnenverlichting* >
block 1

€70,- cashback met 'Winst uit je woning'

 

We willen allemaal energie besparen en onze woning verduurzamen. Maar je huis energiezuinig maken is een hele investering. Daar helpen we je graag een handje bij. Koop bij lampenlicht je LED lampen en LED lichtbronnen voordelig en ontvang je aankoopbedrag terug vanuit jouw gemeente. Lever je bonnetje in bij de organisatie 'Winst uit je woning' en ontvang cashback voor jouw energiebesparende aankopen! Super toch?!

Shop nu

Wat is 'Winst uit je woning'?

Om jou te helpen bij het verduurzamen van je koopwoning, heeft de organisatie 'Winst uit je woning' een leuke actie in samenwerking met geselecteerde gemeente. Je kunt namelijk je aankoopbedrag voor energiebesparende middelen terugvragen door je bonnetje in te leveren.


Shop dus nu voordelig jouw LED lampen en LED lichtbronnen bij lampenlicht.nl en ontvang €70,- cashback. Let op! Met deze actie mag je maximaal 6 LED lampen declareren. In onze shop vind je ook mooie producten inclusief geïntegreerd LED!


Wil je graag meer weten over 'Winst uit je woning'? Bekijk dan deze website.

Bespaar op LED verlichting met lampenlicht
Kan ik mijn bonnetje inleveren?

Kan ik ook mijn bonnetje inleveren?

Nog niet alle gemeenten doen mee aan deze actie. Op de website van Winst uit je woning kun je precies zien of jouw gemeente ook aangesloten is. De meeste huishoudens krijgen ook een brief thuisgestuurd met extra informatie over deze actie. Let dus goed op je brievenbus voor jouw korting!


Check hier of jouw gemeente ook meedoet.Voordeel bij lampenlicht.nl

Ook wij bij lampenlicht willen een steentje bijdragen aan het verduurzamen van jouw woning. Onze LED lampen en LED lichtbronnen zijn extra scherp geprijsd zodat jij optimaal gebruik kunt maken van deze actie. Niet alleen een mooie lichtbron, maar ook nog een leuk centje terug in je zak. Een win-win situatie!

emico-featured

Onze favorieten

LED-verlichting in huis

LED-verlichting is tegenwoordig erg populair in huis. LED is natuurlijk erg duurzaam en daarom een energiezuinige oplossing. Het gaat ook lang mee. LED heeft een veel langere levensduur dan traditionele verlichting. Je hoeft het dus niet snel te vervangen.

block 4

Niet ongezellig

Daarnaast werd LED verlichting vroeger als ongezellig gezien, omdat het alleen verkrijgbaar was in de kleur helder wit. Tegenwoordig is LED in alle kleurtemperaturen (kelvin) en licht sterktes (lumen) verkrijgbaar. Perfect om jouw ideale sfeer te creëren. Nog een voordeel van LED-licht is dat het meestal dimbaar is: een meerwaarde in je woonkamer! Met deze tips kan jij de perfecte verlichting bepalen voor jouw woning!


Lampenlicht duurzaam Duurzame LED verlichting bij lampenlicht

Lampenlicht een duurzaam merk!

Bij lampenlicht doen we er alles aan om ook onze ecologische voetafdruk te reduceren. Zo hebben we een duurzaam retourbeleid en bieden we voordelige energiezuinige producten aan. Neem een kijkje op onze website of bezoek een van onze winkels en laat je adviseren welke verlichting het beste bij jou past. Samen helpen we jou om de juiste sfeer neer te zetten bij jouw thuis! Lees meer over ons duurzaam retourbeleid