Camping en vakantiepark

Vakantiegangers een onvergetelijke ervaring bezorgen, dat is het doel! Met name in de avonduren draagt verlichting bij aan het gevoel van veiligheid, gezelligheid en bovenal gastvrijheid. Bij lampenlicht gaan we verder dan enkel functionele verlichting, want voor een optimale bezoekerservaring is sfeer bepalend!


Waarom zakelijk bestellen?

  • Altijd de laagste prijs!* - Als zakelijke klant betaal je bij lampenlicht altijd de laagste prijs, met exclusieve kortingen. Is de actiekorting op lampenlicht hoger dan de standaard korting, dan komt er een extra korting bovenop zodat je bij iedere bestelling een mooie marge overhoudt.
  • Exclusieve korting op de QAZQA Professional collectie - Deze productlijn is volledig afgestemd op de behoefte van onze zakenpartners. Zo is het installatieproces extra eenvoudig en bestaat de lijn uit een brede selectie (inbouw)spots en railverlichting. QAZQA Professional valt buiten de normale aanbiedingen op lampenlicht, maar jouw korting als zakelijke klant blijft van toepassing!
  • Professioneel lichtadvies - Onze lichtadviseurs helpen graag bij het creëren van een project lichtplan, het geven van (technisch) productadvies en het realiseren van de oplevering.

*Bekijk hier de uitleg over onze loyalty bonus voor zakelijke klanten!

 

 

 


  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies

Verlichting voor camping en vakantiepark

Professionele verlichting voor campings en vakantieparken

Goede verlichting vertaalt zich naar functionaliteit en sfeer. Precies wat het moet doen op een camping of vakantiepark. Functionele verlichting helpt de bezoeker op weg. Denk aan padverlichting of de verlichting in een sanitairgebouw. Bezoekers kijken er niet naar om, maar klagen als het ontbreekt. Sfeerverlichting aan de andere kant kan bezoekers onbewust een bepaalde richting op duwen. Denk bijvoorbeeld aan de kinderdisco, het restaurant of de bowlingbaan. Ook het sfeervol inrichten van de verblijven kan door middel van verlichting net het verschil maken tussen een 4- of 5-sterren beoordeling. Wanneer juist uitgevoerd, wekt verlichting een aangenaam en behaaglijk gevoel op. Of je nu zoekt naar functionele verlichting, sfeerverlichting of een combinatie van beide. Je vindt het in ons uitgebreide assortiment.

 

Duurzaamheid centraal

Als organisatie kun je er tegenwoordig niet meer omheen: duurzaamheid. Het wordt ook steeds belangrijker bij het keuzeproces van de vakantieganger. Bij lampenlicht denken we daarom graag mee over hoe we zowel het park als de vakantieverblijven duurzaam kunnen inrichten. Onze LED verlichting gaat niet alleen lang mee, maar verbruikt ook minder energie dan halogeen of gloeilampen. Eventueel kan gekozen worden voor een Smart-integratie. Hiermee is de verlichting op afstand bedienbaar middels app of afstandsbediening. Of het nu gaat om het verlichten van de receptie, de toegangspoort, het sanitairgebouw of de vakantieverblijven: wij hebben er een duurzame oplossing voor!  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies


Persoonlijk advies en een lichtplan voor jouw project

Onze projectadviseur kijkt met je mee voor een passend aanbod voor jouw project. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op om kennis te maken. Na het eerste telefonische adviesgesprek bepalen we de vervolgstappen voor jouw project.