Horeca verlichting

Van bruin café tot Michelin sterrenzaak: verlichting is het visitekaartje van iedere horecagelegenheid. Het kan je hotel, restaurant of café maken of kraken. Bij lampenlicht helpen we je daarom graag om tot een functionele en sfeervolle keuze te komen, zodat je jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring kunt bieden.


Waarom zakelijk bestellen?

  • Altijd de laagste prijs!* - Als zakelijke klant betaal je bij lampenlicht altijd de laagste prijs, met exclusieve kortingen. Is de actiekorting op lampenlicht hoger dan de standaard korting, dan komt er een extra korting bovenop zodat je bij iedere bestelling een mooie marge overhoudt.
  • Exclusieve korting op de QAZQA Professional collectie - Deze productlijn is volledig afgestemd op de behoefte van onze zakenpartners. Zo is het installatieproces extra eenvoudig en bestaat de lijn uit een brede selectie (inbouw)spots en railverlichting. QAZQA Professional valt buiten de normale aanbiedingen op lampenlicht, maar jouw korting als zakelijke klant blijft van toepassing!
  • Professioneel lichtadvies - Onze lichtadviseurs helpen graag bij het creëren van een project lichtplan, het geven van (technisch) productadvies en het realiseren van de oplevering.

*Bekijk hier de uitleg over onze loyalty bonus voor zakelijke klanten!

 

 

 


  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies

Horeca verlichting

Bied bezoekers een unieke sfeerbeleving

Als horeca ondernemer wil je jezelf onderscheiden van de massa. Dat kun je doen op basis van kwaliteit, prijs, exclusiviteit, maar ook met sfeerbeleving. Uiteindelijk vergeten bezoekers de prijs, wat ze gegeten of gedronken hebben of hoe hun bord was opgemaakt. Maar ze onthouden de sfeer en gezelligheid! Of het nu het ontbijt is in een hotel, een chique diner in een restaurant of een avondje doorzakken in de kroeg: sfeer blijft mensen bij!

 

Een gemoedelijke, ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat bezoekers zich op hun gemak voelen. Hierdoor waarderen ze de bediening meer, smaakt het eten net wat lekkerder, is de fooi wellicht wat hoger en zullen er eerder positieve reviews geschreven worden. Een goede sfeerbeleving verhoogt ook de kans op positieve mond-tot-mond reclame. Belangrijk dus om dit nauwkeurig aan te pakken.

 

Waar let je op bij het verlichten van horeca?

Iedere horeca onderneming is natuurlijk anders, maar in de basis draait het om twee soorten verlichting: functionele- en sfeerverlichting. Beiden zijn essentieel om ruimtes zowel uitnodigend als praktisch in te richten. Functionele verlichting is onder andere nodig om de parkeergelegenheid, het sanitair en de keuken te verlichten. Het kan sfeervol zijn, maar dat is niet per sé het doel. Sfeerverlichting aan de andere kant biedt net dat beetje extra. Gevel- of terras verlichting zorgt buiten al voor een goede of slechte eerste indruk. Wanneer het uitnodigend en gezellig oogt, stappen mensen eerder naar binnen. Afhankelijk van het interieur kun je verschillende stijlen (van landelijk tot industrieel) en soorten verlichting hanteren. Zo kun je accentverlichting aanbrengen met spots of railverlichting, maar ook aan de slag gaan met warm indirect licht. Een mooie hang- of tafellamp doet het altijd goed!  • Altijd de laagste prijs
  • Exclusieve korting op QAZQA Professional
  • Gratis professioneel lichtadvies


Persoonlijk advies en een lichtplan voor jouw project

Onze projectadviseur kijkt met je mee voor een passend aanbod voor jouw project. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op om kennis te maken. Na het eerste telefonische adviesgesprek bepalen we de vervolgstappen voor jouw project.